Serhat bayılır buna
Serhat bayılır buna
Yürüyen baklavam @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Dosi @12.Adam @Sherlock @serhatt @Carpe Diem @Emre Ozansoy @batuhankaralarTövbe yarabbim he oldu günaha gireyim sen dedin diye hadsiz.s
Ahtapot modunu açmışsın herkese geçmiş olsun.Ne dediysek o 😅 , diğer eski yarışmacılara göre burda bize sakatlığı gösteriyorlar.
Rötarlı olsada en azından “yeni” katılınca olan oldu.
Bence Yağmur yerine Aleyna yer değiştirseydi daha çok dengelenirdi takımlar.Kırmızı takım kadınları çok fazla güçlendi..
Tüm çer çöp mavide kaldı 🙈🤷
Ama poyraz var işte.Bence Yağmur yerine Aleyna yer değiştirseydi daha çok dengelenirdi takımlar.
Tövbe yarabbim he oldu günaha gireyim sen dedin diye hadsiz.s
İğrenç...
Ahtapot modunu açmışsın herkese geçmiş olsun.
Yağmur Mavi Takım'a, Nefise Kırmızı Takım'a geçti. Nihat ta Mavi'ye girdi. Bence şu an kadrolar eşit denebilir. Nihat umarım elenmez de izleriz uzun bir süre.
Bence Yağmur yerine Aleyna yer değiştirseydi daha çok dengelenirdi takımlar.
Kuzzz serhat @Emre Ozansoy ve @Carpe Diem bu fırsatı kaçırmazdı @batuhankaralar @ozmoturk @Hobbit @DosiAma poyraz var işte.
@serhatt ile sana sayın admin izin vermiş.Kuzzz serhat @Emre Ozansoy ve @Carpe Diem bu fırsatı kaçırmazdı @batuhankaralar @ozmoturk @Hobbit @Dosi
@serhatt bir kere en çok ahretliği @Carpe Diem ile samimi@serhatt ile sana sayın admin izin vermiş.
@batuhankaralar @ozmoturk @Hobbit @Dosi @Emre Ozansoy @Carpe Diem @dreamy @Hazem @Angelica
Kıskanma@serhatt bir kere en çok ahretliği @Carpe Diem ile samimi
Oooo boynuz mu?@serhatt bir kere en çok ahretliği @Carpe Diem ile samimi
Heyatım algı işinde çok amatörsün buna anca @Angelica inanır o da vitaminlerini almazsaOooo boynuz mu?
Gs’lı olduğun için manipülasyon işinde uzmansın çok normal.Heyatım algı işinde çok amatörsün buna anca @Angelica inanır o da vitaminlerini almazsa
Kalkmış şu an saplanacak yer arıyorsun.
@serhatt bacım vücudunu esnetip bu hareketleri yapmaya gitmiş diye duydum her pazar farklı spor yapıyor zaten kendini aştıKıskanma