Star Yalı Çapkını - Dizi Yorumları

kızzz lafı değiştirme konusuna girme heyatım karşında xemrexxx hazretleri var bu işin ustası bana işlemez :F:F
Lafı değiştirme değil senin ISRARLA lafları değiştirmene karşılık cevap veriyorum ben. :A Durum bundan ibaret şeye anlatır gibi anlattım daha da anlamazsan senin sorunun. :Z

Algı ve çarpıtma konusunda uzmansın evet lakin senin hiçbir yaptığın saçmalık bana işlemez. :Z

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Lafı değiştirme değil senin ISRARLA lafları değiştirmene karşılık cevap veriyorum ben. :A Durum bundan ibaret şeye anlatır gibi anlattım daha da anlamazsan senin sorunun. :Z

Algı ve çarpıtma konusunda uzmansın evet lakin senin hiçbir yaptığın saçmalık bana işlemez. :Z
heyatım senin hakkındaki algılarıma senin inanmana gerek yok ki diğer insanlar inansın yeter :F :F :F :F
sexy beast dizisi gelmiş gidip onu izlicem bu gece sana da gud naytlar rüyanda sarper oğlanı gör :A :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
heyatım senin hakkındaki algılarıma senin inanmana gerek yok ki diğer insanlar inansın yeter :F :F :F :F
sexy beast dizisi gelmiş gidip onu izlicem bu gece sana da gud naytlar rüyanda sarper oğlanı gör :A :A
Artık diğer insanları da inandıramayacaksın buna müsaade etmem. :Z

Hee adamsan şu soruma cevap ver. Benim hakkımda algı yapmak sana ne sağlıyor?

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Artık diğer insanları da inandıramayacaksın buna müsaade etmem. :Z

Hee adamsan şu soruma cevap ver. Benim hakkımda algı yapmak sana ne sağlıyor?

🤣🤣Hatırlat bana malum yaşlıyım unuturum
Halam dediğini yaptırdı ve metres şutingen oldu büyük insan :F :F @Carpe Diem @mrt-06 @Dosi @Yakamoz-Asi @12.Adam @ozmoturk @offensive @batuhankaralar @Hobbit @Emre Ozansoy

Helal olsun Pelo'nun fisini cektirmis :F

Halana gerek yok ki aylardır fandom olarak diyoruz biz zaten :A

Halamın ağırlığı var bu camiada herkes çekinir :F
Dizi sahnelerini , maç yorumlar gibi yorumluyorlar.Beyaz-Derin Futbol v2 :A

Helal olsun Pelo'nun fisini cektirmis :F

Halana gerek yok ki aylardır fandom olarak diyoruz biz zaten :A

Dizi sahnelerini , maç yorumlar gibi yorumluyorlar.Beyaz-Derin Futbol v2 :A

Halan senin de yok olmanı istiyor senin sonun da yakın o zaman. :F
Metreslerin kraliçesinün sonu gelmiş :F