Yaşına uygun diye mi?
Kazim'in billeeesssiinnnn i yeter be karizma adam
Manolya hanım is back @Aserat mort @serhatt @Carpe Diem @ozmoturk @batuhankaralar @Hobbit @DosiSeyran a destek verecekti o yüzden 🤣
Yaşına uygun diye mi?
Kazim'in billeeesssiinnnn i yeter be karizma adam
Manolya hanım is back @Aserat mort @serhatt @Carpe Diem @ozmoturk @batuhankaralar @Hobbit @DosiSeyran a destek verecekti o yüzden 🤣
Sana da akıl verse de akıllansan keşke biraz.
Çok güzel sahneydi bee😢
Sana da akıl verse de akıllansan keşke biraz.
Senaryonun değişmesinin nedeni @Yakamoz-Asi @ozmoturk @Dosi @Hobbit @Carpe Diem @Zeyno @batuhankaralar @mrt-06 @offensiveÇok güzel sahneydi bee😢
Aaa halam ne derse o.Senaryonun değişmesinin nedeni @Yakamoz-Asi @ozmoturk @Dosi @Hobbit @Carpe Diem @Zeyno @batuhankaralar @mrt-06 @offensive
Senaryonun değişmesinin nedeni @Yakamoz-Asi @ozmoturk @Dosi @Hobbit @Carpe Diem @Zeyno @batuhankaralar @mrt-06 @offensive
Aaa halam ne derse o.
Çok gerçekçi olmuşHalam haklı valla Nevraya da el atsa keşke
Çok iyi benzetme.
O ev arkadaṣını lanetleyelim.
Yaşına uygun diye mi?
Aaa halam ne derse o.
Hem meloş teyze hem de kaknem @Aserat ı aynı anda çatlatabilen tek çift @Dosi @Zeyno @The_Erinch @ozmoturk @batuhankaralar @HobbitHalam haklı valla Nevraya da el atsa keşke
Dizinin best çifti bunlar.Hem meloş teyze hem de kaknem @Aserat ı aynı anda çatlatabilen tek çift @Dosi @Zeyno @The_Erinch @ozmoturk @batuhankaralar @Hobbit
@Carpe Diem
Yoo çatlamıyorum seviyorum ben bu çifti 😂Hem meloş teyze hem de kaknem @Aserat ı aynı anda çatlatabilen tek çift @Dosi @Zeyno @The_Erinch @ozmoturk @batuhankaralar @Hobbit
@Carpe Diem
Dayıda gözün vardı çiçeğini çikolatanı alıp @The_Erinch abinle istemeye gidecektin en son @Yakamoz-AsiYoo çatlamıyorum seviyorum ben bu çifti 😂
Pis iftiracı abimi karıştırma bari 😂Dayıda gözün vardı çiçeğini çikolatanı alıp @The_Erinch abinle istemeye gidecektin en son @Yakamoz-Asi
Dizinin best çifti bunlar.
haftaya metres buğlama varmış kıızzz yalanları ortaya çıktıkça sahneleri at buraya teyzoş keyiflenelim @Yakamoz-AsiYoo çatlamıyorum seviyorum ben bu çifti 😂
Parlak oğlan geri geliyormuş.haftaya metres buğlama varmış kıızzz yalanları ortaya çıktıkça sahneleri at buraya teyzoş keyiflenelim @Yakamoz-Asi
yürüyen testesteronları seviyorsun anladık hudutsuz sevdadakine de bayılmıştınParlak oğlan geri geliyormuş.
Bu seni neden ilgilendiriyor?yürüyen testesteronları seviyorsun anladık hudutsuz sevdadakine de bayılmıştın
heyatım seni artık psikiyatriye göndericem bir namus bekçisi oluyon bir edebi düşük avratlardan oluyon bir bakireyim diyorsunbir kocalarım beceriksizdi diyorsun çoklu kişilik bozukluğu olabilirBu seni neden ilgilendiriyor?
Parlak oğlanları beğenmek namussuzluk mu oluyor? Parlakları beğenen bekaretini mi kaybediyor? Bunlara cevabın evet ise senin acilen o dediğine görünmen gerekiyor.heyatım seni artık psikiyatriye göndericem bir namus bekçisi oluyon bir edebi düşük avratlardan oluyon bir bakireyim diyorsunbir kocalarım beceriksizdi diyorsun çoklu kişilik bozukluğu olabilir
kızzz lafı değiştirme konusuna girme heyatım karşında xemrexxx hazretleri var bu işin ustası bana işlemezParlak oğlanları beğenmek namussuzluk mu oluyor? Parlakları beğenen bekaretini mi kaybediyor? Bunlara cevabın evet ise senin acilen o dediğine görünmen gerekiyor.