Bir Sevdadır’ın Yayın Tarihi Belli Oldu! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,674
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
GCMS21SWsAAdGUb

TRT 1'in Bozdağ Film imzalı merakla beklenen yeni dizisi 'Bir Sevdadır'ın yayın tarihi belli oldu.

Yönetmenliğini Günay Günaydın'ın üstlendiği, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'in kaleme aldığı ve başrolünü Feyyaz Şerifoğlu ile Sude Zülal Güler'in paylaştığı dizi çarşamba akşamları ekrana gelecek.

Bir Sevdadır, ilk bölümüyle 31 Ocak Çarşamba 20.00'de TRT 1'de.

Bozdağ Film'in iki işi birbirine rakip oldu. :A Bomboş salı varken çarşambanın tercih edilmesi ilginç ama oradaki potansiyelin tam olarak dolmadığı da ortada.

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
GCMS21SWsAAdGUb

TRT 1'in Bozdağ Film imzalı merakla beklenen yeni dizisi 'Bir Sevdadır'ın yayın tarihi belli oldu.

Yönetmenliğini Günay Günaydın'ın üstlendiği, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'in kaleme aldığı ve başrolünü Feyyaz Şerifoğlu ile Sude Zülal Güler'in paylaştığı dizi çarşamba akşamları ekrana gelecek.

Bir Sevdadır, ilk bölümüyle 31 Ocak Çarşamba 20.00'de TRT 1'de.
Şebo'nun karşısında, Sandık Kokusu ile beraber hiç şansı yok. Alacağı, maximum Dilek Taşı olur.

Şebo'nun karşısında, Sandık Kokusu ile beraber hiç şansı yok. Alacağı, maximum Dilek Taşı olur.
Sandık Kokusu hızlı başladı ama düştü, Şahane Hayatım da hala daha boşluktan izleniyor. O yüzden alternatif olabilir, ama çok bir şey beklememek gerek. :A

Ölü yapımların olduğu salı dururken çarşambayı tercih etmeleri ve aynı yapım şirketinin dizisine rakip olmak çok mantıksız geldi. Keşke salı olsaydı :( konusunu beğendim internetten izlerim umarım güzel sonuçlar elde eder :Z :Z

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram