Heyatım sana psikolog buldum git kendini bırak anlat her şeyiAaa senin kafanda patlar inş.![]()
Heyatım sana psikolog buldum git kendini bırak anlat her şeyiAaa senin kafanda patlar inş.![]()
Sen git de senin özelini ifşa etsin.Heyatım sana psikolog buldum git kendini bırak anlat her şeyi![]()
Ay dur Seda ablam eleniyor gibi
Ücreti ne acaba?Heyatım sana psikolog buldum git kendini bırak anlat her şeyi![]()
Sen de kimden taraftasın belli değil.Sen sakinsin emreyi sinirlendirme diyorum![]()
Benim dilim her yere uzanmıyor sen gibi. Senin dilinden başlayalım.Kendi dilini kes 12.melun seni![]()
Sen de kimden taraftasın belli değil.
Benim dilim her yere uzanmıyor sen gibi. Senin dilinden başlayalım.![]()
Doğru tarafı seçeceğini biliyordum ama çarpık olunca belki cayarsın sandım aferin. 👏🏻Senden![]()
İnşallah seni zenci. Abiler diller bir sus be son oyuna geldik. SdSen de kimden taraftasın belli değil.
Benim dilim her yere uzanmıyor sen gibi. Senin dilinden başlayalım.![]()
Doğru tarafı seçeceğini biliyordum ama çarpık olunca belki cayarsın sandım aferin. 👏🏻![]()
Sen o sitelerde ne arıyorsun zenci falan.İnşallah seni zenci. Abiler diller bir sus be son oyuna geldik. Sd
Sen kendine dikkat et hık diye gidiverirsinO kendini korur nasılsa![]()
Yooo sana uygun gördüm zamanında drogba nın sahada bıraktığı izlerden biliyoruzSen o sitelerde ne arıyorsun zenci falan.
Kategori mi seçiyorsun?![]()
Nasıl koruyacak ? Göbeği ile mi?O kendini korur nasılsa![]()