Ömer'de İki Sürpriz Ayrılık! | Star TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,557
Puanı
1,061
p0nQg5z6wUe72cDZiyDxmw.jpg

F9toRcIWsAAEZ8W.jpg:large

Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'de iki sürpriz ayrılık!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın paylaştığı dizinin kadrosuna 7. bölümde dahil olan Ahmet Haktan Zavlak (Yaman) ve 28. bölümden beri rol alan Bora Cengiz (Atilla), bu hafta yayınlanacak olan 40. bölümle veda ediyor.

Ömer, yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de Star'da!

GEIEo1gXwAA7JjN

Ben sevindim açıkçası. Emine'm için yeni ship'imi alayım hemen.

Oynadığım ilk sinema filmi dünyanın gişesini yapınca benim tripler. :A Son bölümleri izlemesem de Yaman durduk yere ölecek bir karakter değildi bence ekran süresi az olduğu için kendi ayrılmak istemiştir. Yorumlardan anladığım kadarıyla Kedicik konusu bittiği için Atilla'nın kalmaması normal zaten.

Oynadığım ilk sinema filmi dünyanın gişesini yapınca benim tripler. :A Son bölümleri izlemesem de Yaman durduk yere ölecek bir karakter değildi bence ekran süresi az olduğu için kendi ayrılmak istemiştir
3391 km mi? :A (Bir ay sonra yanıtladı)

Oynadığım ilk sinema filmi dünyanın gişesini yapınca benim tripler. :A Son bölümleri izlemesem de Yaman durduk yere ölecek bir karakter değildi bence ekran süresi az olduğu için kendi ayrılmak istemiştir. Yorumlardan anladığım kadarıyla Kedicik konusu bittiği için Atilla'nın kalmaması normal zaten.
Emine ile bence soğuk kalıyorlardı ve hikayesi de pat diye tepeden inme başlamıştı. Bence gitmesi iyi oldu. Isınamadım kendi adıma karektere. Hayatında başarılar..

Yaman orjinal dizide epey farklı olsa da sonuçta var olan bir karakterdi.

Diziyi 2 aydır izlemiyorum. Buradan okuduklarım kadar takip ediyorum. 2. sezonun orjinal hikayeyle alakası yok.

Orjinal hikayeyi bilmiyorum ama Yaman karakterinin çıkmasının bi gereği yoktu Gerçi sevdiğim bi karakter de değildi o yüzden diziye olumsuz bi etkisi olacağını sanmıyorum.

• Aynen
Reactions: Hobbit