Senin verdiğin o saçma cevaplar bizim nezdimizde geçerli olmuyor naşşşş.Cevabını verdim çoktan sen aç da serkayına gül
Senin verdiğin o saçma cevaplar bizim nezdimizde geçerli olmuyor naşşşş.Cevabını verdim çoktan sen aç da serkayına gül
Senin verdiğin o saçma cevaplar bizim nezdimizde geçerli olmuyor naşşşş.
Demet ve jess Yemekteyiz reytingleri paylaşırmısınSurvivor Ekstra (14.01 - 15.57) yokları oynamış. Hangi akılla gece iyi giden programı öğlene aldılar anlamadım.
Total │(142)│0,38
AB │(119)│0,32
ABC │(79)│0,57
Nagi Queen > sufi Ömer ve ailesi @Dosi @offensive @Angelica @ozmoturk @Carpe Diem @eemre @The_Erinch @Yakamoz-Asi @12.Adam
Çarpığa tokadı bastı sana oh olsun.Cehennemde yanarken el sallar Ömer’e Nagi’n.
Always.Çarpığa tokadı bastı sana oh olsun.
Çarpığa tokadı bastı sana oh olsun.
Yazık demek uyuştırucuya başladınız böyle hayaller gördüğünüze göreAlways.
@serhatt senin yediklerine koyuyor.Yazık demek uyuştırucuya başladınız böyle hayaller gördüğünüze göre
İstediğin cevabı ver olan olduCevabını verdim çoktan sen aç da serkayına gül
Senin verdiğin o saçma cevaplar bizim nezdimizde geçerli olmuyor naşşşş.
Queen @serhattÇarpığa tokadı bastı sana oh olsun.
Dizide gösterileni söylüyorum ayrıca Ömer zaten inancı gereği evlenmeden birlikte olmaz anlamak zor değil.Ayyg nereden biliyon sperm kontrolü mü yaptın her gün yani evlenmeden birlikte oldular mı oldular yani çocuk arada yapılmış olabilir
@serhatt senin yediklerine koyuyor.
Ay bahanelere bak inançmışDizide gösterileni söylüyorum ayrıca Ömer zaten inancı gereği evlenmeden birlikte olmaz anlamak zor değil.
Kimmiş ?Ay bahanelere bak inançmış
Ayol kızılcık ta nilayın çocuğunun babası musti değil diyolla Bnm hiçbir inancım kalmamıştır siz inanmaya devam edin
Numara yapıyor çarpık bal gibi de biliyor.Safoz musun sen dinde böyle bir günah mı var sonuçta ikisi de reşit insanlar istediklerini yapabilirler. Ayrıca çocuğu evlendikten sonra yaptılar bari izlemeden atıp tutup rezil olma.
Yumurta kontrolüAyyg nereden biliyon sperm kontrolü mü yaptın her gün yani evlenmeden birlikte oldular mı oldular yani çocuk arada yapılmış olabilir
Bu konular senin uzmanlık alanınNerede biliyon dizideki kadın doğum uzmanı sen misin Ömer oğlan fragmanlarda kudurmuş gibi yapışıyordu kadına evlenmeden önce de olmuş olabilir
Yıllardır hayal gören sen olduğuna göre sıkı bir bağımlısın zaar.Yazık demek uyuştırucuya başladınız böyle hayaller gördüğünüze göre
Onun torbacısı var. @xemrexxxYıllardır hayal gören sen olduğuna göre sıkı bir bağımlısın zaar.
Zuhal Topal'la YemekteyizDemet ve jess Yemekteyiz reytingleri paylaşırmısın
Çok uzun.Bölüm erken başlamış ve 2 saat 59 dakika sürmüş, etkisi vardır.
Yani Ekstra bölüm sonrası Panorama ertesi gün gündüz yayınlanan programdı ama bu sene galiba panorama yok.Survivor Ekstra (14.01 - 15.57) yokları oynamış. Hangi akılla gece iyi giden programı öğlene aldılar anlamadım.
Total │ (142) │0,38
AB │ (119) │0,32
ABC │ (79) │0,57
125 dakika makul geliyor. Ama 180 dakika gerçekten çok ya. 36 ve 39'da ne kadar önemli bir konu anlattı dizi adına o bile tartışılır.Ömer kabak tadı verdi her bakımdan. 3 saat bölüm süreleri ve aşırı sıkıcı geçiyor. Bu düşüşü hak etti dahasını da hak eder böyle giderse.
3 saatin 2 saati Gamze'nin boş tripleriyle geçti kayda değer hiçbir şey olmadı, kaçırmadın yani.125 dakika makul geliyor. Ama 180 dakika gerçekten çok ya. 36 ve 39'da ne kadar önemli bir konu anlattı dizi adına o bile tartışılır.
Hani Vicdan~Tahir meselesinde 3 saat olayı olsaydı anlardım ama adam akıllı bir şey anlatılmadı gibi. Ben mi birşeyler kaçırıyorum acaba. (Tahir ~ Vicdan çocuk olayı)