15 Ocak 2024 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Safir - 20. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
Cevabını verdim çoktan sen aç da serkayına gül :A
İstediğin cevabı ver olan oldu :A
funny (51).jpeg

Senin verdiğin o saçma cevaplar bizim nezdimizde geçerli olmuyor naşşşş. :Z
:Z :Z
Çarpığa tokadı bastı sana oh olsun. :A
Queen @serhatt :bhr:

@serhatt senin yediklerine koyuyor. :A

Dizide gösterileni söylüyorum ayrıca Ömer zaten inancı gereği evlenmeden birlikte olmaz anlamak zor değil. :A
Ay bahanelere bak inançmış :F :F

Ayol kızılcık ta nilayın çocuğunun babası musti değil diyolla Bnm hiçbir inancım kalmamıştır :F :F siz inanmaya devam edin :A:A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Ay bahanelere bak inançmış :F :F

Ayol kızılcık ta nilayın çocuğunun babası musti değil diyolla Bnm hiçbir inancım kalmamıştır :F :F siz inanmaya devam edin :A:A
Kimmiş ? :A
------

Safoz musun sen dinde böyle bir günah mı var sonuçta ikisi de reşit insanlar istediklerini yapabilirler. :A Ayrıca çocuğu evlendikten sonra yaptılar bari izlemeden atıp tutup rezil olma. :F
Numara yapıyor çarpık bal gibi de biliyor. :A
Ayyg nereden biliyon sperm kontrolü mü yaptın her gün yani evlenmeden birlikte oldular mı oldular yani çocuk arada yapılmış olabilir :F
Yumurta kontrolü :A

Nerede biliyon dizideki kadın doğum uzmanı sen misin :F Ömer oğlan fragmanlarda kudurmuş gibi yapışıyordu kadına evlenmeden önce de olmuş olabilir :F:F
Bu konular senin uzmanlık alanın :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
  • Harika
Reactions: offensive
Survivor Ekstra (14.01 - 15.57) yokları oynamış. Hangi akılla gece iyi giden programı öğlene aldılar anlamadım. :A
Total │ (142) │0,38
AB │ (119) │0,32
ABC │ (79) │0,57
Yani Ekstra bölüm sonrası Panorama ertesi gün gündüz yayınlanan programdı ama bu sene galiba panorama yok.

Ömer kabak tadı verdi her bakımdan. 3 saat bölüm süreleri ve aşırı sıkıcı geçiyor. Bu düşüşü hak etti dahasını da hak eder böyle giderse.

Ömer kabak tadı verdi her bakımdan. 3 saat bölüm süreleri ve aşırı sıkıcı geçiyor. Bu düşüşü hak etti dahasını da hak eder böyle giderse.
125 dakika makul geliyor. Ama 180 dakika gerçekten çok ya. 36 ve 39'da ne kadar önemli bir konu anlattı dizi adına o bile tartışılır.

Hani Vicdan~Tahir meselesinde 3 saat olayı olsaydı anlardım ama adam akıllı bir şey anlatılmadı gibi. Ben mi birşeyler kaçırıyorum acaba. (Tahir ~ Vicdan çocuk olayı)

• Aynen
Reactions: serhatt
125 dakika makul geliyor. Ama 180 dakika gerçekten çok ya. 36 ve 39'da ne kadar önemli bir konu anlattı dizi adına o bile tartışılır.

Hani Vicdan~Tahir meselesinde 3 saat olayı olsaydı anlardım ama adam akıllı bir şey anlatılmadı gibi. Ben mi birşeyler kaçırıyorum acaba. (Tahir ~ Vicdan çocuk olayı)
3 saatin 2 saati Gamze'nin boş tripleriyle geçti kayda değer hiçbir şey olmadı, kaçırmadın yani.

• Okudum
Reactions: Hobbit
Ömer'i ilk bölümden beri takip etmeme rağmen dün kaçırdığım bölümü internetten izlemeye kalktım ve 3 saatlik süresini görünce kapattım. Bu kadarı fazla. Reytingleri iyi gitmesine rağmen sürekli süresinin uzaması diziyi kötü etkileyecektir. Ben bu bölüm itibariyle vedalaşıyorum.

• Üzücü
Reactions: Hobbit

Forum İstatistikleri

Konular
172,175
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961