Çıkacaz dağın yamaçlarına 😂
Çıkacaz dağın yamaçlarına 😂
Hafta sonu neden denenmiyor hala bende anlamıyorum. Pazar günü denenen yeni yapımlar var, ama o kadar kötü zamanlı bir başlatma yaptılar ki diziler final yaptı.Perşembe zaten ana baba günü. Orada herkesin kitlesi oturmuş. Her hafta kendi aralarında değişim yaşayıp duruyorlar. O dizilerden farklı türde de değilsin. Belli ki artık Survivor'da gelecek. Cumartesi gibi bomboş bir gün dururken niye şanslarını bu kadar zorluyorlar anlamıyorum.
Pazar günü de doldu diyebiliriz. Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti ve Survivor zaten neredeyse 30'a yakın reyting alıyor. Oraya farklı bir tür gelmediği sürece çokta başarılı olamaz.Hafta sonu neden denenmiyor hala bende anlamıyorum. Pazar günü denenen yeni yapımlar var, ama o kadar kötü zamanlı bir başlatma yaptılar ki diziler final yaptı.
Cumartesi ise sadece Kardeşlerim ve Gönül Dağı var dizi olarak. Yeni olarak sadece Kopuk gelecek. Hep var olan diziler Cumartesi için denenmiş ve final yapmıştı. Bakalım yeni gelen dizi tutunabilecek mi?
Burak-Denizcan ikilisiyle bol bol sahnesi olursa neden olmasın.Ben Meriç Aral ile çok karıştırıyorum bunu. Meriç Aral inşallah beni affeder. Hazar ecünnü ama Meriç Aral değil.
------
Kubilay'ı Hudutsuz'a alalım.