'Mehmed: Fetihler Sultanı' Kadrosuna 5 Sürpriz İsim! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
63,908
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1500x500

TRT 1'in iddialı dizisi 'Mehmed: Fetihler Sultanı' için geri sayım başladı.

Yapımcılığını Eyüp Gökhan Özekin'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Şafak Bal'ın oturduğu dizinin dün akşam ekrana gelen ve Nour Cinema City Platosu'nda yapılan tanıtım çekimleri büyük merak uyandırdı.

Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal ve Sinan Albayrak'ın kadrosunda yer aldığı açıklanan dizide Kenan Çoban, Bülent Alkış, Savaş Özdemir, Esila Umut ve Ali Nuri Türkoğlu da kamera karşısına geçiyor.

Mehmed: Fetihler Sultanı, yakında TRT 1'de başlıyor!

Çözemedim daha. :( tabii'de yayınlanan diziden sonra TRT 1'den devam edeyim dedi herhalde.
İyi kapak atmış TRT'ye 😱 Tarihi dizileri sevdi herhalde yoksa Bahadır abisini nasıl bırakır, gerçi Kenan'ın Raci sevgisi var o ayrı mesele :)

Fatih Sultan Mehmet'in babası II. Murat'ı oynayacakmış Savaş Özdemir, doğru bir cast olmuş. :bhr:
------

Vadiyi seven Halkayı kesinlikle sevecektir şahsen bende Hazal Subaşı'yı sevmiyordum ama senaryo o kadar iyiydi ki hiç göze batmıyorlar,bende tavisye ediyorum @xxAlemdarxx
Senaryonun kusursuzluğu Hande ve Hazal'ın olmayan oyunculuğunu kapatıyordu. Yayınlandığı dönem izlememiştim ama sonrasında pişman olmuştum. :A

• Beğendim
Reactions: Polat Şaşmaz
Fatih Sultan Mehmet'in babası II. Murat'ı oynayacakmış Savaş Özdemir, doğru bir cast olmuş. :bhr:
------

Senaryonun kusursuzluğu Hande ve Hazal'ın olmayan oyunculuğunu kapatıyordu. Yayınlandığı dönem izlememiştim ama sonrasında pişman olmuştum. :A
Her diziyi geri getirdiler bir Halkamız kaldı. Mis gibi Tabii var. Çekin işte devamını

• Üzücü
Reactions: Emre Ozansoy
Her diziyi geri getirdiler bir Halkamız kaldı. Mis gibi Tabii var. Çekin işte devamını
O kadar haber çıktı geri dönüyor diye ama bir icraat olmadı. Halbuki önlerinde bir engel de yok, oyuncu kadrosu da istiyor tekrar çekilmesini. En kötü yaz sezonunda verilen arada çekilir birkaç bölüm, o bile yeter bize.

• Beğendim
Reactions: Polat Şaşmaz
Vadiyi seven Halkayı kesinlikle sevecektir şahsen bende Hazal Subaşı'yı sevmiyordum ama senaryo o kadar iyiydi ki hiç göze batmıyorlar,bende tavisye ediyorum @xxAlemdarxx
Tamam kardeş sağol :)
------

İzle aga müthiş dizi. Ezelden kat kat iyi
Ezel'i övenlerden değilim zaten hacı kimse kusura bakmasın benim için EDHO bile Ezel'den iyidir 😂 Kenan İmirzalıoğlu'nu severim ama oynadığı diğer yapımlar daha gözde benim için misal Deli Yürek, Acı Hayat, Karadayı bunları Ezel'den daha çok severim.

Ezel KV'den bazı yerlerde esinlerek bir yere gelmiş bir dizidir.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛