Islanıp hasta olacaklar şimdi, yazık.
Islanıp hasta olacaklar şimdi, yazık.
Reyiz kim çalmış 😱
Rıza baba da onları sorgulasın reyiz
İçerde olduğu halde bile sırf zarar. Şeytan karı. Bi burayı kirletmediği kalmıştı . Bunun gibi 3. sınıf birisini destekleyenler var bi de rezillik.
Bi de bu beş para etmezi sevip destekleyenler var ya hayret edici.Çok saçmaymıṣ gerçekten
Bu kadını tanıdığım günden beridir hiç sevmezdim, şimdi çok ama çok nefret ediyorum böyle şerefsizlik görülmedi.
Elbette tek suçlu Fulya değil ama çaylak bir haberci de değil bu hatayı yapacak.Burada tek suçlu bu kadın değil. Burada onu oraya sokan MSB de suçlu. Ne iṣi var bu kadının orada mesela. Sen operasyona canlı yayın ile gidersen, daha çok ṣehit veririz o zaman.
Haa.. onca yıllık haberci Fulya. Böyle bir hatayı yapması da yakıṣmadı.
Flirt virüsü Türkiye’de @Yakamoz-AsiBurada tek suçlu bu kadın değil. Burada onu oraya sokan MSB de suçlu. Ne iṣi var bu kadının orada mesela. Sen operasyona canlı yayın ile gidersen, daha çok ṣehit veririz o zaman.
Haa.. onca yıllık haberci Fulya. Böyle bir hatayı yapması da yakıṣmadı.
Flirt virüsü Türkiye’de @Yakamoz-Asi
sanırım yanlış yazmış flirt değil flört virüsü ? yakalananlar flörtleşiyor gibi yani virüs flörtleşenler sayesinde bulaşıyorO nasıl bir virüs?
Şey lazım bana da sabaha herkes kendi yoluna bakacak. Sonrası diye beklenti olmayacak. Bir virüs de bana ayarlayın.sanırım yanlış yazmış flirt değil flört virüsü ? yakalananlar flörtleşiyor gibi yani virüs flörtleşenler sayesinde bulaşıyor
sen diyorsun herşey şipşak olsun işlem bitince aşkda bitsin 15 dakikada..Şey lazım bana da sabaha herkes kendi yoluna bakacak. Sonrası diye beklenti olmayacak. Bir virüs de bana ayarlayın.
sanırım yanlış yazmış flirt değil flört virüsü ? yakalananlar flörtleşiyor gibi yani virüs flörtleşenler sayesinde bulaşıyor
Şey lazım bana da sabaha herkes kendi yoluna bakacak. Sonrası diye beklenti olmayacak. Bir virüs de bana ayarlayın.