2023 Yılının En Çok Ziyaret Edilen Ülkeleri (Asın Bayrakları Asın)

Take me to North London

Sebep ne fish&chips ne de tanıdıklarım her hafta Arsenal'imi izleyeyim yeter.

Listede olmayan ve çok gitmek istediğim başka bir yer ise Medine'dir, Mescidi Nebi'de namaz kılmak hayalimdir.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Ayy bu da yer beğenmez kız bulmuşun bedava İngiltere bileti git gez gel işte :A
En başta Türkiye yazacaktım sonra dedim oraya gitmek kendi elimizde ama diğer ülkelere beleş bilet gelince gideriz. Normalde ülke seç deseler Türkiye tercihimiz olduğu için o ülkelerin kendiliğinden ayağımıza gelmesi gerekir :A
Çok kişi İngiltere dedi, orda denk gelmeyelim :A

• Güldürdün
Reactions: Zeyno
En başta Türkiye yazacaktım sonra dedim oraya gitmek kendi elimizde ama diğer ülkelere beleş bilet gelince gideriz. Normalde ülke seç deseler Türkiye tercihimiz olduğu için o ülkelerin kendiliğinden ayağımıza gelmesi gerekir :A
Çok kişi İngiltere dedi, orda denk gelmeyelim :A
@Angelica koş @Dosi İngiltere ye gitmekten vazgeçmiş bavulunu kap gel bacııım :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica and Dosi
Sen gezmekten ben yerleşmekten bahsediyorum :A nerde kalıyorsun bilmem ama ben başkente yerleşirdim. Her yere ulaşım kolay olsun diye :A

Al iṣte tam da adamlarını buldun. Ne yapacan o otobanda 70 80 giden Bern'lilerle. :A gel ṣöyle biraz daha doğuya doğru. :A
Luzern de, Aarau de. :A

Valla ṣaka bir yana yerleṣebilsem yerleṣirdim Londraya. :D
------

Beni çağırmıyor ki gideyim yahu 🤣 sen @Zeyno yu davet etmiş😂 @Yakamoz-Asi

Sen İtalya dememiṣmiydin :D gel ingiltereye ne yapacaksın parasız pulsuz çenesi düṣük italyanları. :A

Al iṣte tam da adamlarını buldun. Ne yapacan o otobanda 70 80 giden Bern'lilerle. :A gel ṣöyle biraz daha doğuya doğru. :A

Zürih’den başka şehir bilmem :A otoban hızının o kadar düşük mü 😱 saydıkların nerde bi bakayım :A

------

Sen İtalya dememiṣmiydin :D gel ingiltereye ne yapacaksın parasız pulsuz çenesi düṣük italyanları. :A
Ben ülkelerin hepsini demiştim 🤣🤣