28 Aralık 2023 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Sakla Beni - 9. Bölüm | Star TV

Oy: 0 0.0%
  • Aldatmak - 51. Bölüm | ATV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
@eemre @ömer karataş @batuhankaralar

Artık hater'ların bile bizi Perşembe'nin sefiri ilan ettiği haftaya geldik.
Birileri 5+ ile ne sefiri diyordu ? Biz de 7'ye dayandık dedik ki buyurun böyle sefir olunur :A:Z

Şaka bir yana, bu reytingler geçen bölümün etkisiydi, bu son bölümün meyvesini gelecek reytinglerde yeriz umarım. Teşekkürler Bahadır Özdener.
1 haftadır cumayı bekleyen antilerin hevesi kursağında kaldı anlık böyleyiz :A

Biraz abartı olmamış mı burası Emrecim, 1,77 reyting alamayan dizi mi var :A :A
Hande erçel zımbırtısını örnek verme, örnekten saymam sakın ha :A :A :A

(HS ile ilgili bir sevip-sevmeme durumum yok, nötrüm tamamen)
Bambaşka Biri'nden sonra aklıma gelen en yakın örnekler Bir Derdim Var ve Kendi Düşen Ağlamaz. O yüzden abartı olduğunu düşünmüyorum pek. :A

Biraz abartı olmamış mı burası Emrecim, 1,77 reyting alamayan dizi mi var :A :A
Hande erçel zımbırtısını örnek verme, örnekten saymam sakın ha :A :A :A

(HS ile ilgili bir sevip-sevmeme durumum yok, nötrüm tamamen)
Zımbırtı senin pinko ünalındır haddini bil, o mesaj yazan parmakların kopuverir :bağır:

• İlginç
Reactions: 12.Adam
1 haftadır cumayı bekleyen antilerin hevesi kursağında kaldı anlık böyleyiz :A

Screenshot_20231229_134257_Instagram.jpg

Bir insan hande erçel gibi bi tipi neden savunur ya neden :F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F
Pınar denize, hafsanur sancaktutana, ecem erkek e en iyi kadın oyuncu ödülü verilen ülkede herhangi birinin oyunculuğunu eleştirme hakkı yoktur kimsenin yani zaten seviye yok ki hande o seviyenin altında olsun :A

Pınar denize, hafsanur sancaktutana, ecem erkek e en iyi kadın oyuncu ödülü verilen ülkede herhangi birinin oyunculuğunu eleştirme hakkı yoktur kimsenin yani zaten seviye yok ki hande o seviyenin altında olsun :A
Şaka mısın Ecem Erkek şu anda komedi alanındaki en iyi isimlerden biri ona vermeyip kime ödül verecekler. 😱

Rica ederiz Bahadır Özdener ağbim. Sen böyle bölümler yaz biz izleriz. Bak 6+ almışsın, 7'ye yaklaşmışsın, BBCS bile bu sezon böyle reyting alamamış, diyoruz ki EDHO 200'ü patlatsan mı yılbaşı hediyesi ? 😂

@batuhankaralar @ömer karataş
aksiyon ve aile sıcaklığını iyi yansıtıyor kv ve edho'da ki gibi bahadır özdener hak edilmiş bir artış yani bu arada keşke yayınlansa 200 dediğin gibi ama çok zor gibi gözüküyor maalesef

Lafı dolandırma hafsa da handenin laciverti bu tiplerin nesini savunuyosun anlamadım gitti :A

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
aksiyon ve aile sıcaklığını iyi yansıtıyor kv ve edho'da ki gibi bahadır özdener hak edilmiş bir *artış yani bu arada keşke yayınlansa 200 dediğin gibi ama çok zor gibi gözüküyor maalesef
janralari sentezleme konusun da hudutsuz sevda hikaye yazilimi -bi nevi senaristin sundugu dunya nin tek bolge de(belde,koy,orman vs) ve sartlar da bunca bolum iyi ayarlanip heyecanin ve tutkunun her bolume tasinmasi,,uzerine bir de bu hafta aldigi puan-
oyuncularin performansi disinda basli basina senarist becerisi bir durum dedigin gibi .

* < dizinin basliginda bolum oncesi belirttigim hissiyat cikmis gibi .:) reyting ve gelismeler konusunda.

genelde 6.hissime guvenirim. :bhr:

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Lafı dolandırma hafsa da handenin laciverti bu tiplerin nesini savunuyosun anlamadım gitti :A
Yooo piyasada iyi, çok iyi, en iyi gibi kategorileri belirleyebikecek otorite yok eskisi gibi o yüzden kendi doğrunuzu dayatıp gerçekmiş gibi sunmak için çabalıyorsunuz ama yemezler, önce kendi gözünüzdeki çöpe bakın sonra laf edin :X yoksa X 'li gazabımla tanışırsınız :A :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Yooo piyasada iyi, çok iyi, en iyi gibi kategorileri belirleyebikecek otorite yok eskisi gibi o yüzden kendi doğrunuzu dayatıp gerçekmiş gibi sunmak için çabalıyorsunuz ama yemezler, önce kendi gözünüzdeki çöpe bakın sonra laf edin :X yoksa X 'li gazabımla tanışırsınız :A :A
önce kendi gözünüzdeki çöpe bakın sonra laf edin

Aaaa bunu en çok yapan kişinin söylemesi de ne kadar manidar. :F

Çocuk kandır bu yalanlarla sen. :F Eee boşuna dememişler insan inandığı yalanın ipiyle boğarmış kendini diye. :F
İster inan ister inanma banane :F hadsiz yorum yapıp bilip bilmediğin işleri, kişileri kötülürsen sen de cevabını alırsın :A

Ay neyse kedileri beslicem bahçedeki, biraz sevap point aliyim gud ivning canım 🕋

• Güldürdün
Reactions: serhatt
İster inan ister inanma banane :F hadsiz yorum yapıp bilip bilmediğin işleri, kişileri kötülürsen sen de cevabını alırsın :A

Ay neyse kedileri beslicem bahçedeki, biraz sevap point aliyim gud ivning canım 🕋
Kime göre neye göre hadsiz. :F Sen hep haddini aştığın için cevabını alıyorsun mesela. :A

Verecek cevabın kalmayınca, köşeye sıkışınca hep aynı masal, kaçmaca. :D Aaaa al tabi sevaba ihtiyacın olacak. :F