Aşka Düşman'ın Yayın Tarihi Belli Oldu! | TV8

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,285
Puanı
1,060
aska-dusman-2-850x457.png

TV8'in yeni dizisi Aşka Düşman'ın yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, başrollerini Nazan Kesal, Buse Meral, Cem Yiğit Üzümoğlu, Esra Ruşan ve Merve Nur Bengi'nin paylaştığı yapım, 4 Ocak'tan itibaren perşembe akşamları izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Aşka Düşman, ilk bölümüyle 4 Ocak Perşembe 20.00'de TV8'de!

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Acun'un yerinde olsam bu diziyi Survivor öncesi 60 dakika olarak yayınlardım. Başka türlü tutması zor.
Enteresan bir uygulama olabilir aslında. Tutarsa belki diğer kanallar'a da ilham olur bizde uzun dizi izlemekten kurtuluruz.
Denemekten zarar gelmez aslında ama o cesareti gösterecek bir kanal sahibi lazım. :)
Ben kanal sahibi olsam mesela 75 dakika üzeri bir yapım yapmayı düşünmüyorum. :)
------

Fazla bir reyting beklentisi yok zaten, Survivor sebebiyle oradan oraya atilacak bir dizi. 31 Aralik'ta baslamasindan iyidir. :D
Atv ve Show TV'ye taş atıldığını sezdim. 🤭

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Enteresan bir uygulama olabilir aslında. Tutarsa belki diğer kanallar'a da ilham olur bizde uzun dizi izlemekten kurtuluruz.
Denemekten zarar gelmez aslında ama o cesareti gösterecek bir kanal sahibi lazım. :)
Ben kanal sahibi olsam mesela 75 dakika üzeri bir yapım yapmayı düşünmüyorum. :)
------

Atv ve Show TV'ye taş atıldığını sezdim. 🤭

Doğru sezmiṣsin. :A

Şu anlık Kendi Düşen Ağlamaz dışında bir rakibi yok sanırım. (b) İyi bir başlangıç yapabilir ve Sakla Beni ile Aldatmak izleyicisini çekebilir.