'Şahane Hayatım'da Sürpriz Değişiklik! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,628
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Sahane-Hayatim-haber-resim-1ea5937f-f9d0-4a48-95fc-0bb47cf37393.jpg

FOX'un Ay Yapım imzalı sevilen dizisi 'Şahane Hayatım'da sürpriz değişiklik.

Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk'un başrolünü paylaştığı diziyi kaleme alan Meriç Acemi görevini 9. bölümden itibaren meslektaşı Yılmaz Şahin'e devrediyor.

Şahane Hayatım, yeni bölümüyle çarşamba 20.00'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Meriç Acemi yazım açısından eski formunda olmasa da bir şekilde kendi tarzını ortaya koymuştu keşke sonuna dek gitseydi. Yeni senaristin de çarpıcı bir fark ortaya koyacağını sanmıyorum ve bu gidişle yeni yılda zor günler bekliyor olabilir.
------

2017-18 sezonundaki salı günlerinin yeni sürümü olan rekabetin ömrü bu kadarmış. :A @kerem

• Güldürdün
Reactions: cookies
Dizi çok kötü gidiyormuş gibi yorumlar yapılmış epey iyi de gitmiyor ama dipte de değil. Balonlar çok yakında sönecek kimsenin haberi yok. :F

Bana sataşma diye zırladıktan sonra senin sataşman ve hak ettiğin cevap gelince üste çıkmaya çalışma çaban güldürdü. :A
Pardon da ben orada kendimce bir yorum yapmışım ve diziye balon demişim sen neden üstüne alınıyorsun? Ben bunda bir sataşma görmüyorum. Senin haddine değil bana cevap vermek bu yüzden uzatma ve kendi işine bak!

Pardon da ben orada kendimce bir yorum yapmışım ve diziye balon demişim sen neden üstüne alınıyorsun? Ben bunda bir sataşma görmüyorum. Senin haddine değil bana cevap vermek bu yüzden uzatma ve kendi işine bak!
"... diye yorumlar yapılmış" kısmı zaten sataşmaya giriyor. Sen de bir sürü dizi hakkında birçok abartılı yorum yaptın ve yapıyorsun (örneğin en son Arak konusuna yazdığın gibi) ama ses etmiyorum o yüzden benimle saçma sapan ünlemli konuşmayı bırak da asıl sen kendi işine bak.

Dizi çok kötü gidiyormuş gibi yorumlar yapılmış epey iyi de gitmiyor ama dipte de değil. Balonlar çok yakında sönecek kimsenin haberi yok. :F
Dipte değil ancak 4. Bölümü de katarak 4,5,6,7. Bölümlerde kendi adıma çok sıkıldım. Bir ara kendi kendime ilk 3/4 bölümü yazan ile son bölümleri yazan aynı mı dedim. Ki Meriç kötü bir senarist de tam olarak değil. Yani benim gibi düşünen başka varmı bilmiyorum ama Selahattin girdi gireli aksiyon artacağına giderek azaldı tam tersi olması gerekmiyor muydu diye düşünüyorum bazen. Melisa tam oturtulamadı ama bunlara rağmen Meriç gönderilmesi doğru karar mı göreceğiz. Nötr kaldım bu harekete..

• Okudum
Reactions: serhatt
"... diye yorumlar yapılmış" kısmı zaten sataşmaya giriyor. Sen de bir sürü dizi hakkında birçok abartılı yorum yaptın ve yapıyorsun (örneğin en son Arak konusuna yazdığın gibi) ama ses etmiyorum o yüzden benimle saçma sapan ünlemli konuşmayı bırak da asıl sen kendi işine bak.
Ses etme zorunluluğun yok zaten üstüne vazife olmayan her yerde sen bitiyorsun. Herkes kendi yorumunu, düşüncesini özgürce dile getirebilir işgüzarlığa gerek yok.!

Senaristin değişmesi yerine nerde nasıl hatalar var ona bakmaları gerekiyor bence

Ses etme zorunluluğun yok zaten üstüne vazife olmayan her yerde sen bitiyorsun. Herkes kendi yorumunu, düşüncesini özgürce dile getirebilir işgüzarlığa gerek yok.!
Ben de özgürce düşüncemi dile getiriyorken niye sallıyorsun o zaman? Kendi tutarsızlığın yüzüne vurulunca çirkefleşmeyi bırak daha haklı olmuyorsun.

Ben de özgürce düşüncemi dile getiriyorken niye sallıyorsun o zaman? Kendi tutarsızlığın yüzüne vurulunca çirkefleşmeyi bırak daha haklı olmuyorsun.
Sen kendi üstüne alınmışsın, ben kimseyi hedef almadım söylenenler üzerinden düşüncemi belirttim ha kötü bir şey de demedim dizinin durumunu objektif bir şekilde dillendirdim hepsi bu.

Tutarsızlık söz konusu değil. Kendi izlediklerine, sevdiklerine birisi bir şey deyince kim çirkefleşiyor bir aynaya bak en iyisi.