Saa dimedim ki @xemrexxx olacak yer cücesine dedim😂La adamın ismini sordum, sen medeni halini saydın.
Bana ne ? (şaka yaptım ) Alınma hemen.
Saa dimedim ki @xemrexxx olacak yer cücesine dedim😂La adamın ismini sordum, sen medeni halini saydın.
Bana ne ? (şaka yaptım ) Alınma hemen.
Komutan olarak ben tek başıma yeterim başkasına hacet yok.
@xemrexxx çarpığına da bir görev ver boşta durmasın.Komutan olarak ben tek başıma yeterim başkasına hacet yok.
Getir götürümü yapsın işte.@xemrexxx çarpığına da bir görev ver boşta durmasın.
Melih beyin takımı . @xemrexxxGetir götürümü yapsın işte.
Ta kendisi.Melih beyin takımı . @xemrexxx
Saa dimedim ki @xemrexxx olacak yer cücesine dedim😂
Saa dimedim ki @xemrexxx olacak yer cücesine dedim😂
Melih beyin takımı . @xemrexxx
Meloş teyzemin kazım ağası ordu toplamış reyting dip yapar metres kazandıkça.... @Yakamoz-AsiTa kendisi.
Beter olsunlar. .ss
Beter olsunlar. .ss
Serhatın metresi desteklemesi gerekmiyor muydu 😱Bu hafta 3-4 reyting bekliyorum. Haktır böyle senaryoya.
Sen destekle ayol ne de olsa metres soyundansın.Serhatın metresi desteklemesi gerekmiyor muydu 😱
Serhatın metresi desteklemesi gerekmiyor muydu 😱
Bana göre güzeldi ama Pelinin biraz fazla olması sıktı tabii Sacide nin gelmesi ile ondan kurtulacazSon bölümü izlemedim, nasıldı? @Angelica
Bana göre güzeldi ama Pelinin biraz fazla olması sıktı tabii Sacide nin gelmesi ile ondan kurtulacaz
Maalesef afra ile mertin 2 sahnesi vardı Suna Ferit sahnesi güzeldiSonunda baṣrol olmayı baṣardı Pelo hanım desene...
Maalesef afra ile mertin 2 sahnesi vardı Suna Ferit sahnesi güzeldi
Maalesef afra ile mertin 2 sahnesi vardı Suna Ferit sahnesi güzeldi
Nükhet dayıyı nikahına alıyor meloş teyze üzgün depresyona girdiİzlerim yakın zamanda. Ah ah.. ne hale getirdiler Pelo ile diziyi..
Nükhet dayıyı nikahına alıyor meloş teyze üzgün depresyona girdi
Yoo gayet keyiflendim pek yakıştılar bizim Fandom İfakat la shipliyordu😂 @Yakamoz-AsiNükhet dayıyı nikahına alıyor meloş teyze üzgün depresyona girdi