'Gönül Dağı'na Sürpriz Bir Geri Dönüş Daha! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,663
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
mmrvnryldz_1699035833_3228068999173265848_1428057113.jpg

TRT 1'in sevilen dizisi 'Gönül Dağı'na sürpriz geri dönüş.

Berk Atan, Semih Ertürk ile Cihat Süvarioğlu'nun başrollerini paylaştığı, yönetmen koltuğuna Yahya Samancı'nın oturduğu Köprü Film imzalı diziye Yasemin karakterine hayat veren Merve Yıldız geri dönüyor.

Burak Haktanır ve Zümre Meğreli'nin ardından kadroya yeniden dahil olan Yıldız'ın 117. bölümde izleyici karşısına çıkacağı öğrenildi.

Gönül Dağı, yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de TRT 1'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Sinir Bozucu
Reactions: 12.Adam
mmrvnryldz_1699035833_3228068999173265848_1428057113.jpg

TRT 1'in sevilen dizisi 'Gönül Dağı'na sürpriz geri dönüş.

Berk Atan, Semih Ertürk ile Cihat Süvarioğlu'nun başrollerini paylaştığı, yönetmen koltuğuna Yahya Samancı'nın oturduğu Köprü Film imzalı diziye Yasemin karakterine hayat veren Merve Yıldız geri dönüyor.

Burak Haktanır ve Zümre Meğreli'nin ardından kadroya yeniden dahil olan Yıldız'ın 117. bölümde izleyici karşısına çıkacağı öğrenildi.

Gönül Dağı, yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de TRT 1'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş
TRT'de yayınlanmasa entirika alanında herhangi bir dizide 26 bölüm gideri var. 😅😅
------

Gelmesin şu kız yaaa
Nerede hareket orada bereket. 🤭 Gelsin gelsin heyecan, aksiyon düşmesin.
Bakalım bu hafta haftalık bazda tüm gruplarda 1. Olabilecek mi görücez. Geçen hafta pik noktasına çıkmıştı dizi, o ivme devam eder mi yarın anlayacağız.

• Beğendim
Reactions: Angelica
TRT'de yayınlanmasa entirika alanında herhangi bir dizide 26 bölüm gideri var. 😅😅
------

Bakalım bu hafta haftalık bazda tüm gruplarda 1. Olabilecek mi görücez. Geçen hafta pik noktasına çıkmıştı dizi, o ivme devam eder mi yarın anlayacağız.

------

Aman ondan ne heyecan gelecek ya bakalım neler olacak gelince

Bir an heyecanlandım, başkası sandım. Bunu biliyordum zaten. :A

3. sezonda pek sevememiştim ama şimdi bakalım nasıl olacak. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam