Bilmiyorum aklımda öyle kaldıBen açıklamasında duymuştum Kızıl Koncalar Kızılcık Şerbeti tadında olacak ve bundan sonraki işlerimiz de öyle olacak dedi
------
Yanlış hatırlıyor olabilirim öyle kalmış aklımdaYoo hatırlamıyorum.
Bilmiyorum aklımda öyle kaldıBen açıklamasında duymuştum Kızıl Koncalar Kızılcık Şerbeti tadında olacak ve bundan sonraki işlerimiz de öyle olacak dedi
Yanlış hatırlıyor olabilirim öyle kalmış aklımdaYoo hatırlamıyorum.
"Kızıl Goncalar", seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.
Benim anlamadığım bir şey var Kızılcık'da dini kötülüyor dendi. Bu iddialara yorum yapmayacağım.
Kızıl Goncalar'da tarikat üyeleri kötülenecek mi ?
Benim anlamadığım bir şey var Kızılcık'da dini kötülüyor dendi. Bu iddialara yorum yapmayacağım.
Kızıl Goncalar'da tarikat üyeleri kötülenecek mi ?
Melek abla nasıl kötülemiyo ya diziye her hafta yeni bir rezillik ekleniyor. Farah sahnesi de dalga geçer gibiKızılcık kötülemiyor olanı gösteriyor Kızıl Goncalarda olanları gösterecek
Sen öyle insanları görmemişsin o yüzden emrecanMelek abla nasıl kötülemiyo ya diziye her hafta yeni bir rezillik ekleniyor. Farah sahnesi de dalga geçer gibi
Cidden öyle insanlar varmış ya ben abartma zannetmiştimSen öyle insanları görmemişsin o yüzden emrecan
Ben diyorum ama inanan yok işte 😂Cidden öyle insanlar varmış ya ben abartma zannetmiştim
Abla hangi kadının sana selamsız sabahsız tebliğ yaptığını gördün açıklar mısınSen öyle insanları görmemişsin o yüzden emrecan
Gördüm emrecan emin olAbla hangi kadının sana selamsız sabahsız tebliğ yaptığını gördün açıklar mısın
Yok ben sanmıyorum amaçlarının hep karalamaca olduğunu düşünüyom gerçekle alakası 000000Gördüm emrecan emin ol
Sen görmemişsin emrecan gayette alakası varYok ben sanmıyorum amaçlarının hep karalamaca olduğunu düşünüyom gerçekle alakası 000000