- Reaksiyon puanı
- 34,656
- Puanı
- 1,061
Paraya ve tipe göre benim kararların değişme hızı. .ss
Doğru söz bence tam serhatlık durum @xemrexxx
Paraya ve tipe göre benim kararların değişme hızı. .ss
Paraya ve tipe göre dedim zaten git bi doktora sen.Ayyy kim inanır bu dediğine şimdi bak bernard amcam 74 yaşında 200 milyar doları var dünyanın en zengin 2.insanı şimdi bu adamın tipine mi bakacaksın buna @Angelica @Yakamoz-Asi Bile inanmaz @Dosi @Zeyno @Carpe Diem @Emre Ozansoy gibi yılanları saymıyorum bile
74 yaşında tani tipini beğendin mi 😱Paraya ve tipe göre dedim zaten git bi doktora sen.
Ay hala anlamıyor sana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor.74 yaşında tani tipini beğendin mi 😱
Şimdi tipi iyi değil diye sen bu zenginlikten vazgeçmezsin külahıma anlatAy hala anlamıyor sana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor.
Para varsa ben varım. Tip varsa da varım. İkisi bir aradaysa tadından yenmez ama birinden biri olsada okey zaten.Şimdi tipi iyi değil diye sen bu zenginlikten vazgeçmezsin külahıma anlat
Tip varsa gecekonduda yaşarsın yani tamam inandık pozu veriyoruz şimdiPara varsa ben varım. Tip varsa da varım. İkisi bir aradaysa tadından yenmez ama birinden biri olsada okey zaten.
İster inan ister inanma.Tip varsa gecekonduda yaşarsın yani tamam inandık pozu veriyoruz şimdi
Tip varsa gecekonduda yaşarsın yani tamam inandık pozu veriyoruz şimdi
Iyyy bu kadına çok sinir oluyorum ya😂
Çocuğu doğururken Pelin herkesi öldürecek demişlerdir.
Sensin yılan kaknem suratlı ıyyyyynn
İster inan ister inanma.
metres pertBunlara inanılır bence
metres pert
Beter olsun beter de kurtulalım artık şundan 🤣 @Yakamoz-Asimetres pert
biraz diğer karakterler ön plana çıksın artık hep diyorum reyting ifakat feat nükhette biraz da kaya ve sunada seyran- pelin- ferit üçgeni boş ; psikopat büyüklerde reyting yok zatenFragmanın bir orası iyi birde Suna babasını attırıyor sanırım.
Senin sonun=İfoşun sonu.metres pert
metres sensin be ne mana ben 😱Senin sonun=İfoşun sonu.
Ne anladıysan o.metres sensin be ne mana ben 😱
hoşt beNe anladıysan o.
Aaa böyle rezil ederim ben adamı hadi naşşş.hoşt be
rezaletten bahsedecek son kişilerdensinAaa böyle rezil ederim ben adamı hadi naşşş.
Evet çünkü hayatımda hiç rezalet yok.rezaletten bahsedecek son kişilerdensin