'Yalı Çapkını'nda Sürpriz Gelişme! | Star TV

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,600
Puanı
1,060
1701119093552.png

Star TV'nin sevilen dizisi 'Yalı Çapkını'nda sürpriz gelişme!

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un başrolünü paylaştığı OGM Pictures imzalı dizinin ilk sezon senaristliğini üstlenen Mehmet Barış Günger diziye geri dönüyor.

"Yalı Çapkını" yeni bölümüyle Cuma Star TV'de!

Kaynak: Birsen A.

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Fanlar çok sevinmiş de bir gıdım toparlansa bile eski parlak günlerine ulaşamayacağı için sorun yok. :A Üstelik bir diziyi bile yazamazken iki dizi birden emanet etmek de saçmalığın dik alası. :A
------

Haydi kurtar bizi Pelo'dan ve Nükhet'ten :A
Pelo karakterini yaratan ve geçen sezon bol bol yazan kendisi değil miydi gelince ne değişecek. :A

Fan kitlesinin bir diziyi ne hale getirdiğini bu dizide görüyoruz. Fanlarına boyun eğen hiçbir diziyi izlemek istemiyorum. Böyle bir şeyi fark ettiğim anda diziyi takip etmeyi kesiyorum. İzleyiciler yakıştırdıkları kişileri beraber tâbi ki izlemek isteyebilir ancak esas olan yola çıkılan hikayedir. Sonradan oluşan ve izleyicilere izletilen shipler değil. Senarist, yönetmen ve yapımcılar bu ayrımı artık iyi bir şekilde yapmak zorunda. Hikaye mi anlatmak istiyorlar yoksa birbirlerine yakışıyorlar diye hikayesiz shipler ile mi kolay yoldan para kazanmak istiyorlar.

• Beğendim
Reactions: Angelica and Hazem
Her tuşa basıyorlar dizinin ergen fanları sayesinde rezillik diz boyunu da geçti artık :F

Pelo'ya ba bay o halde. :F

Haydi kurtar bizi Pelo'dan ve Nükhet'ten :A

Fanlar çok sevinmiş de bir gıdım toparlansa bile eski parlak günlerine ulaşamayacağı için sorun yok. :A Üstelik bir diziyi bile yazamazken iki dizi birden emanet etmek de saçmalığın dik alası. :A
------

Pelo karakterini yaratan ve geçen sezon bol bol yazan kendisi değil miydi gelince ne değişecek. :A

Gaddar gelene kadar oranlarını artırdı artırdı yoksa işi zor. :A
Dün tt oldu senarist ben şok :F

Adam gelir gelmez yasak aşkı ortaya çıkarttı, nihayet farklı karakterlerin hikayelerine girilmeye başlanıyor sanırım.

Insallah tüm dügümleri ortaya cikarir da bir ise yarar. Yoksa cok ceker gecen sezon gibi fanlardan :A