- Reaksiyon puanı
- 34,801
- Puanı
- 1,061
Ama oda güzel resim çekiyor 😂
Sen hiç Samsung ile fotoğraf çektin mi asıl kalite orada
Ama oda güzel resim çekiyor 😂
Çektim elbette ama kızkardeşim iPhone 13 mu ne almışti çekim kalitesi muhteşem 😂Samsung dan daha iyiSen hiç Samsung ile fotoğraf çektin mi asıl kalite orada
Çektim elbette ama kızkardeşim iPhone 13 mu ne almışti çekim kalitesi muhteşem 😂Samsung dan daha iyi
Valla gözlerimle gördüm çekim kalitesini😂Amerikan mallarına kanmayın böyle aldatıyorlar sizi
Valla gözlerimle gördüm çekim kalitesini😂
🤣Tamam anlaştıkBen seni benim göz doktoruna götüreyim, ikimizin gözüne de baksın düzeltsin. Sonra ikimizde tekrar bakalım o kalite mi değil mi.
Son android bükücü meloş teyzeAma oda güzel resim çekiyor 😂
Bu sen olamazsın kim var telefonun başında. İlaç filan mı aldın?Çektim elbette ama kızkardeşim iPhone 13 mu ne almışti çekim kalitesi muhteşem 😂Samsung dan daha iyi
Valla benim 🤣Son android bükücü meloş teyze
Bu sen olamazsın kim var telefonun başında. İlaç filan mı aldın?
Ben 2 kere taktım ama hep 60 olmadan çektim evde duramadım diye. Yarına bir kez olur çünkü günün yarısı telefonsuz olurum
Ben 2 kere taktım ama hep 60 olmadan çektim evde duramadım diye. Yarına bir kez olur çünkü günün yarısı telefonsuz olurum
Aa aa o zaman seninki hileBenim %60a kadar düṣtü ama arabada dolduran yer var o yüzden %74 oldu.
Günün yarısı yine fena değil
Aa aa o zaman seninki hile
20 altına düşmeden kolay kolay şarj yapmam. Sadece acil iş çıkar 30 civarı olur o zaman şarj edip 50 bulunca çıkıyorum.
Niye hile olsun ki ?Neticede akü olmasa araba çalışamaz. @Yakamoz-AsiAa aa o zaman seninki hile
20 altına düşmeden kolay kolay şarj yapmam. Sadece acil iş çıkar 30 civarı olur o zaman şarj edip 50 bulunca çıkıyorum.
Arabada benimde imkan var ama telefonun ömrünü kısaltmamak için 20 altına düşmeden takmam, 80 olmadan şarjdan almam. En azından çoğunlukta öyleİmkan varsa ben ne yapayım
Bak burada sen haklısın durum 1-1 @Yakamoz-AsiArabada benimde imkan var ama telefonun ömrünü kısaltmamak için 20 altına düşmeden takmam, 80 olmadan şarjdan almam. En azından çoğunlukta öyle
Arabada benimde imkan var ama telefonun ömrünü kısaltmamak için 20 altına düşmeden takmam, 80 olmadan şarjdan almam. En azından çoğunlukta öyle
Bak burada sen haklısın durum 1-1 @Yakamoz-Asi
Haberim yoktu ben eski usul sandım.Benim arabada kablosuz olay. Koyuyorsun ara yere doluyor. İstesen istemesen de. Benim suçum yok.
Haberim yoktu ben eski usul sandım.
Mosi seninki nasıl ?