Para biriktirip Malta vatandaşlığı alacağım
@Yakamoz-Asi
Neresi olursa. Firsatin varsa gidebiliyorsan Avrupa'ya, bence git. Gelecegin icin en iyisi olur. Yas'in kac bilmiyorum ama bu firsatlari kacirma.
Para biriktirip Malta vatandaşlığı alacağım
@Yakamoz-Asi
30 yaşındayım @Yakamoz-AsiNeresi olursa. Firsatin varsa gidebiliyorsan Avrupa'ya, bence git. Gelecegin icin en iyisi olur. Yas'in kac bilmiyorum ama bu firsatlari kacirma.
İrlanda’da göçmen istememe protestosuGerekli arastirmalari yap pompy, gencsin daha.
İrlanda’da göçmen istememe protestosu
Aşırı Dincilik ve milliyetçilik
İrlanda’nın partisi solcu @12.Adam @Yakamoz-Asi
İsveç ise baya karmaşık hal aldıIsvicre daha cok sagci
füze bile atılmış @Dosiİsveç ise baya karmaşık hal aldı
Restaurantlara @Yakamoz-AsiNereye füze atılmıṣ?
Sokağa çıkma yasağı koymuşlar @Yakamoz-AsiBunları haberlerde hiç duymuyoruz niye?
evelsi dün saat 13 te bıçaklı saldırıdan sonra @Yakamoz-AsiYeni mi oldu bu olay? Haberi atsana buraya
evelsi dün saat 13 te bıçaklı saldırıdan sonra @Yakamoz-Asi
Zaten ben Türkiyedeyim göçmen istemiyorlar hiç onlarda @Yakamoz-AsiÇok karıṣmıṣ ortalık baktım ṣimdi birkaç habere. Bu aralar dikkat etmek gerek oralarda.
Zaten ben Türkiyedeyim göçmen istemiyorlar hiç onlarda @Yakamoz-Asi
orda en fazla ukraynalı var @Yakamoz-Asi ,Avrupa genel olarak istemiyor göçmen. O yüzden Türkiyeye para veriyorlar gelmesin oradan göçmen diye. Almanya mesela sınır kontrolüne baṣladı İsviçre sınırında. İtalya tarafından göçmen akımı bekleniyor. İtalyaya Afrikadan geliyorlar.
orda en fazla ukraynalı var @Yakamoz-Asi ,