3 gün önceki bölümde,YouTube da kaydı duruyor.Bu bölümde mi? Bizde şu an reklam. Bir anne ve kız yarışıyor.
3 gün önceki bölümde,YouTube da kaydı duruyor.Bu bölümde mi? Bizde şu an reklam. Bir anne ve kız yarışıyor.
Bugünküler öyleydi ama dünkü bölümde rekabet daha fazlaydı rekabet seviyesi günden güne değişiyor. Kızıyla katılan yaşlı kadının enerjisi güldürdü ama.İlk kez izliyorum şu an. Saç yolduruyor yarışmacılar resmen
4 harfli
KAL çıkmış, bir türlü kalp demediler
Bi de kelime türetirken ısrarla içinde olmadığı garantili harf barındıran kelimelerde ısrar ediyorlar. Heyecandan olsa gerek.
Genel olarak güzel yarışma, süre olması nedeni ile zorlu oluyor. Büyük ödülü zor alan olur.
Yeni bölüm başladı. @DosiBugünküler öyleydi ama dünkü bölümde rekabet daha fazlaydı rekabet seviyesi günden güne değişiyor. Kızıyla katılan yaşlı kadının enerjisi güldürdü ama.
Ben Gibi izyeceğim, son 2 bölümüm kaldı. Dün sadece gece tekrarına denk geldim izledim. Özellikle ekran başına geçip bakmaya fırsatım olmuyorYeni bölüm başladı. @Dosi
Bugünkü bölümde büyük ikramiye oyunu oynanmadı.Ben Gibi izyeceğim, son 2 bölümüm kaldı. Dün sadece gece tekrarına denk geldim izledim. Özellikle ekran başına geçip bakmaya fırsatım olmuyor
@Dosi , Kelime oyunu şampiyonu Lingo Türkiye’de.
Kazanamadı ama olsun denemesi bile yeter.Yapabildi mi?
Kazanamadı ama olsun denemesi bile yeter.
Sen katıl bakalım görelim hünerleriniṢampiyona yakıṣmamıṣ
Sen katıl bakalım görelim hünerlerini
Yok canım o kadar değil @Dosi mosi daha iyidir.O konuda ṣampiyon sensin
Wordle’de kendimi geliştirmek zaman aldı. Lingo için henüz hazır değilim başarılı olurum ama kazanmamYok canım o kadar değil @Dosi mosi daha iyidir.
Beni mahcup etmedim, güvenimi boşa çıkarmadın. @Yakamoz-AsiWordle’de kendimi geliştirmek zaman aldı. Lingo için henüz hazır değilim başarılı olurum ama kazanmam
Wordle’de kendimi geliştirmek zaman aldı. Lingo için henüz hazır değilim başarılı olurum ama kazanmam
Beni mahcup etmedim, güvenimi boşa çıkarmadın. @Yakamoz-Asi
Ben diyeceğimi dedim.Bir önceki mesajı oku.
@Dosi açtın mı tv yi (totemsiz) hadi kapışalım. @Yakamoz-Asi evde misin? Sen de katıl. Anca beraber kanca beraber.
Kaçta çıkıyorsun ki? 😱Daha eve bile gelmedim