Ooo hayırlı olsun o zaman damat mı ediyoruz seni 😂
Hayırlısı artık
Ooo hayırlı olsun o zaman damat mı ediyoruz seni 😂
Benim bildiğim sevgilisi var, adını bulabilirim sanaDizideki ögretmen kadinin gercek hayatta sevgili veya kocasi var mi?
Benim bildiğim sevgilisi var, adını bulabilirim sana
Bende bu haber çıktıktan 2 gün önce gördüm. Biraz da diğer paylaşımlara baktım gördüm. Şaşırdım açıkçası. Sude ile 10 yaş muhabbet yapılıyor ama Melis ile daha fazla fark var diye biliyorum. Melis 99'luydu sanırım. 🙂Merakıma yenildim o yazıyı yazdıktan sonra. Instagramda kahreden fotoğrafları gördüm. ama yakıṣmıṣlar, Melis hanım ayrıca yaṣıyla ṣaṣırttı beni. Daha büyük gösteriyor.
Bende bu haber çıktıktan 2 gün önce gördüm. Biraz da diğer paylaşımlara baktım gördüm. Şaşırdım açıkçası. Sude ile 10 yaş muhabbet yapılıyor ama Melis ile daha fazla fark var diye biliyorum. Melis 99'luydu sanırım. 🙂
Ahahaha, Sude Melisten küçükmüş. Şuan şok geçirdim küçük çaplı. 😂😂99lu aynen. olgun rolü de olunca belki de öyle görüyoruz.
Ahahaha, Sude Melisten küçükmüş. Şuan şok geçirdim küçük çaplı. 😂😂
Hazır konuyu konuşurken o zaman şu bilgi ile bitirelim. Melis'in erkek arkadaşının adı Cem Çelik. 1 yıldan fazladır beraberler sanırım. Bu da son bilgi olsun. Bilmeyen arkadaşlar da öğrenmiş olur bu sayede ☺️ O kadar konuştuk esas adı söylemedik. Ahahaha 😂2001li 😱 😱 kendimi fena yaṣlı hissettim
Hazır konuyu konuşurken o zaman şu bilgi ile bitirelim. Melis'in erkek arkadaşının adı Cem Çelik. 1 yıldan fazladır beraberler sanırım. Bu da son bilgi olsun. Bilmeyen arkadaşlar da öğrenmiş olur bu sayede ☺️ O kadar konuştuk esas adı söylemedik. Ahahaha 😂