'Gönül Dağı' Setinden Aşk Çıktı! | TRT 1

Merakıma yenildim o yazıyı yazdıktan sonra. Instagramda kahreden fotoğrafları gördüm. :D ama yakıṣmıṣlar, Melis hanım ayrıca yaṣıyla ṣaṣırttı beni. Daha büyük gösteriyor.
Bende bu haber çıktıktan 2 gün önce gördüm. Biraz da diğer paylaşımlara baktım gördüm. Şaşırdım açıkçası. Sude ile 10 yaş muhabbet yapılıyor ama Melis ile daha fazla fark var diye biliyorum. Melis 99'luydu sanırım. 🙂

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Bende bu haber çıktıktan 2 gün önce gördüm. Biraz da diğer paylaşımlara baktım gördüm. Şaşırdım açıkçası. Sude ile 10 yaş muhabbet yapılıyor ama Melis ile daha fazla fark var diye biliyorum. Melis 99'luydu sanırım. 🙂

99lu aynen. :D olgun rolü de olunca belki de öyle görüyoruz. :D

2001li 😱 😱 kendimi fena yaṣlı hissettim :T
Hazır konuyu konuşurken o zaman şu bilgi ile bitirelim. Melis'in erkek arkadaşının adı Cem Çelik. 1 yıldan fazladır beraberler sanırım. Bu da son bilgi olsun. Bilmeyen arkadaşlar da öğrenmiş olur bu sayede ☺️ O kadar konuştuk esas adı söylemedik. Ahahaha 😂

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Hazır konuyu konuşurken o zaman şu bilgi ile bitirelim. Melis'in erkek arkadaşının adı Cem Çelik. 1 yıldan fazladır beraberler sanırım. Bu da son bilgi olsun. Bilmeyen arkadaşlar da öğrenmiş olur bu sayede ☺️ O kadar konuştuk esas adı söylemedik. Ahahaha 😂

Ah ah, kaçırmıṣız gül gibi "öğretmeni" :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam