'Bihter' Filminin Özel Gösterimi Gerçekleşti! | Prime Video

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,636
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
mwxDCyoQ.jpg

Prime Video'nun ilk yerli orijinal filmi 'Bihter'in galası gerçekleşti.

Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce, Ebru Özkan ve Tilbe Saran’ın kadrosunda yer aldığı TAFF Pictures imzalı film, 16 Kasım Perşembe günü (yarın) Prime Video kullanıcıları ile buluşacak.

Halit Ziya Uşaklıgil'in 'Aşk-ı Memnu' adlı eserinden uyarlanan filmin özel gösterimi ise Anıl Altan, Burak Yörük, Çağlar Ertuğrul, Cemal Can Canseven, Danla Biliç, Hivda Zizan Alp, Mina Ceran, Pelin Akil, Tuana Yılmaz, Yağız Can Konyalı, Yasemin Kay Allen ve Zeynep Beşerler'in aralarında bulunduğu ünlü isimlerin katılımı ile Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşti.

F_AQHFcWgAA_dLh

F_AQHHCXUAAHA6i

F_AQHHuWoAAEfSc

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Şu ünlülerin zevkine diyecek bir şey bulamıyorum. Paralarıyla rezil ediyorlar kendilerini.

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Burak Yörük ve Tuana Yılmaz başrollerden daha çok Bihter & Behlül olmuş. :bhr: Onların dışında güzel giyinen birisi yok, şaka gibi kıyafetler.

Bu arada Amazon TRT 1'de hiç reklam vermiyormuş, daha yeni fark ettim. Dün toplam 2.048 reklam verilmiş diğer kanallarda, o rakamla da 9. sırada. :A

• Güldürdün
Reactions: cookies