Sevcan Yaşar 'Yalı Çapkını' Kadrosunda! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,636
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
svcnysr_1682783888_3091737803388863854_195565724-819x1024.jpg

Star TV'nin sevilen dizisi 'Yalı Çapkını'na sürpriz bir isim daha!

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un başrolünü paylaştığı OGM Pictures imzalı dizinin kadrosuna Turgut Tunçalp'in ardından başarılı oyuncu Sevcan Yaşar da dahil oldu.

Yönetmen koltuğuna Burcu Alptekin'in oturduğu dizide Yaşar, Şehmuz'un (Tunçalp) iki eşinden birine hayat verecek. Şehmuz'un diğer eşi ve sağ kolu Cemil'i canlandıracak oyuncular ise henüz belli olmadı.

Yalı Çapkını, yeni bölümüyle cuma 20.00'de Star TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Medeni Kanun'un ilan edilmesini sağlayan cumhuriyetin 100. yılını kutladıktan sonra iki karılı adam karakteri getirmek mükemmel olmuş tebrik ediyorum. :):)

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Medeni Kanun'un ilan edilmesini sağlayan cumhuriyetin 100. yılını kutladıktan sonra iki karılı adam karakteri getirmek mükemmel olmuş tebrik ediyorum. :):)
Heyatım pencere gülü ibo hala genç kızların hayatını karartıyor senin savunduğun dizide yani en temel hak yaşama hakkı, senin dizide direkt kadın olduğu için hayatına kastedilenler var ahkam kesme bence :X

Heyatım pencere gülü ibo hala genç kızların hayatını karartıyor senin savunduğun dizide yani en temel hak yaşama hakkı, senin dizide direkt kadın olduğu için hayatına kastedilenler var ahkam kesme bence :X
Evet onun gibiler var çünkü maalesef şerefsizlik ve alçaklık dönem tanımıyor ama çift eşlilik hukuk nezdinde yasaklanmış bir durum olarak günümüzde yaşanamaz gayet basit. :)

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Evet onun gibiler var çünkü maalesef şerefsizlik ve alçaklık dönem tanımıyor ama çift eşlilik hukuk nezdinde yasaklanmış bir durum olarak günümüzde yaşanamaz gayet basit. :)
Evet ama dediğimi anlamadın ya da anlamamazlıktan geliyorsun :) yaşama hakkı en temel hak, medeni kanun, iş kanunu vb. Sonra gelir :X ve nikah gecesi kadın olduğu için hayatına kastedilen biri varsa en büyük sorun o dizidedir

Evet ama dediğimi anlamadın ya da anlamamazlıktan geliyorsun :) yaşama hakkı en temel hak, medeni kanun, iş kanunu vb. Sonra gelir :X ve nikah gecesi kadın olduğu için hayatına kastedilen biri varsa en büyük sorun o dizidedir
Kadınların hayatına kast etmek ne kadar sorunluysa gururunu ayaklar altına almak da o kadar sorunlu ama bir tarafta lanetlendiği diğer tarafta normalleştirildiği için kimin ne olduğu ortada. :)

Kadınların hayatına kast etmek ne kadar sorunluysa gururunu ayaklar altına almak da o kadar sorunlu ama bir tarafta lanetlendiği diğer tarafta normalleştirildiği için kimin ne olduğu ortada. :)
Duramadım cevap vereceğim diğer tarafta normalleştiren yok böyle bir şeyi kimse normalleştirmez karakterler kabul edilmese de psikologa gitmiş karakterler normalleştirilemez

Evet Heyatım çok haklısın :X

ibo nursemayu camdan attı= farkındalık
İbo ya Mihri yi yaptılar = normalleştirmek

Apo alevi arzuladı ama yaşından dolayı harekete geçmedi = farkındalık
Fatih doğayı aldattı = normalleştirmek

Mustafayu babası yetersiz gördü = farkındalık
Mustafayu anası yetersiz gördü = normalleştirmek
Mustafayu kardeşi yetersiz gördü= normalleştirmek

Nilay hamile görümcesinin çekemedi bebek düşüyordu = farkındalık
Nilay yine çekemedi şahitlikten vazgeçti = bu davranışı normalleştirmek

Alev pembeye dersini verdi =farkındalık
Alev apoya açıkça yürüdü = normalleştirmek
Alev apoyu kıskandormak için birini buldu = normalleştirmek

Haklısın böyle tekrar eden senaryolar olmaması gereken şeyleri normalleştiriyor :X

Evet Heyatım çok haklısın :X

ibo nursemayu camdan attı= farkındalık
İbo ya Mihri yi yaptılar = normalleştirmek

Apo alevi arzuladı ama yaşından dolayı harekete geçmedi = farkındalık
Fatih doğayı aldattı = normalleştirmek

Mustafayu babası yetersiz gördü = farkındalık
Mustafayu anası yetersiz gördü = normalleştirmek
Mustafayu kardeşi yetersiz gördü= normalleştirmek

Nilay hamile görümcesinin çekemedi bebek düşüyordu = farkındalık
Nilay yine çekemedi şahitlikten vazgeçti = bu davranışı normalleştirmek

Alev pembeye dersini verdi =farkındalık
Alev apoya açıkça yürüdü = normalleştirmek
Alev apoyu kıskandormak için birini buldu = normalleştirmek

Haklısın böyle tekrar eden senaryolar olmaması gereken şeyleri normalleştiriyor :X
Bugün de sözde Masterchef izler halinle favori dizini savunduğuna göre sal artık. :A Ayrıca ağzımdan Şerbo'yla ilgili tek bir laf çıkmamıştı sen kendi kendine getirdin. :)