'Şahane Hayatım'ın Afişi Yayınlandı! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
63,915
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Sahane-Hayatim-haber-resim-1ea5937f-f9d0-4a48-95fc-0bb47cf37393.jpg

FOX'un Ay Yapım imzalı dizisi 'Şahane Hayatım' için geri sayım başladı.

Yönetmen koltuğuna Çağrı Bayrak'ın oturduğu, senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı dizi, Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk'u başrollerinde bir araya getiriyor.

Çekimleri tüm hızla devam eden ve yakında izleyici ile buluşacak olan dizinin genel hikayesi şöyle:
Şahane Hayatım, hayata büyük haksızlıklarla gelmiş, bunları aşmak için çok çalışmış, bu yolda gerekenleri yapmış, şimdi ise şahane bir hayat yaşarken gelip onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem’in sarsıcı hikayesini konu alıyor. Şebnem’in sırlarla dolu geçmişinden gelen Niyazi (Serkan Keskin), şimdi başına sardığı ve çok etkilendiği cinayet başkomiseri Mesut (Onur Tuna), “zengin koca”nın kelime anlamı olan Onur (Yiğit Özşener), Onur’a musallat olmuş ve onu Şebnem’den boşatmaya çalışan Melisa (Nesrin Cavadzade) ve Şebnem’in asıl büyük düşmanı yüceler yücesi, Onur’un annesi Aysel (Sumru Yavrucuk) ile bir kadının kaç cephede savaşabilir? sorusunun cevabı aşk, entrika, gerilim ve heyecan dolu sahnelerle izleyicilerle buluşacak.
Şahane Hayatım, yakında FOX'ta!

20230929_180040.jpg

Güzel bir afiş olmuş :Z :bhr:
yazi seklini begendim.
arka yansimasi el yazisi seklinde olmasi ayri guzel.
Güzel olmuş afiş beğendim
Dizinin genel hikayesi:
Şahane Hayatım, hayata büyük haksızlıklarla gelmiş, bunları aşmak için çok çalışmış, bu yolda gerekenleri yapmış, şimdi ise şahane bir hayat yaşarken gelip onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem’in sarsıcı hikayesini konu alıyor. Şebnem’in sırlarla dolu geçmişinden gelen Niyazi (Serkan Keskin), şimdi başına sardığı ve çok etkilendiği cinayet başkomiseri Mesut (Onur Tuna), “zengin koca”nın kelime anlamı olan Onur (Yiğit Özşener), Onur’a musallat olmuş ve onu Şebnem’den boşatmaya çalışan Melisa (Nesrin Cavadzade) ve Şebnem’in asıl büyük düşmanı yüceler yücesi, Onur’un annesi Aysel (Sumru Yavrucuk) ile bir kadının kaç cephede savaşabilir? sorusunun cevabı aşk, entrika, gerilim ve heyecan dolu sahnelerle izleyicilerle buluşacak.

Şu Onur Tuna'ya neden ısrarla bıyık bıraktırıyorlar? :(

Kadro gerçekten çok iyi ama izleyeceğimi sanmıyorum.