- Reaksiyon puanı
- 33,782
- Puanı
- 1,061
Sizin bu yeni oğlan harbi taṣ gibi valla.. Cihangir mi diyorlar. Adamın maṣallahı var. Ama oyunculuk da yeni. @serhatt @Emre Ozansoy
Oğlan sana ne yaşattı da yükseldin bu kadar?Sizin bu yeni oğlan harbi taṣ gibi valla.. Cihangir mi diyorlar. Adamın maṣallahı var. Ama oyunculuk da yeni. @serhatt @Emre Ozansoy
Oyunculuk yeni mi? 😱 Adam 8 yıldır sektörde.Sizin bu yeni oğlan harbi taṣ gibi valla.. Cihangir mi diyorlar. Adamın maṣallahı var. Ama oyunculuk da yeni. @serhatt @Emre Ozansoy
Oğlan sana ne yaşattı da yükseldin bu kadar?
Zayıf oyunculuğu tam oturmamıṣ sanki.Oyunculuk yeni mi? 😱 Adam 8 yıldır sektörde.
Bölümü izlemediğim sahnelerini bilmediğim için bilmiyorum ama geçen hafta bayağı iyiydi. Göz atarım sahnelerine tekrar yazarım. Birkaç bölüme daha adapte olur diye düşünüyorum ama.Adamın duruṣu karizma. Vücut çalıṣmıṣ yerinde yani.
Zayıf oyunculuğu tam oturmamıṣ sanki.
Bölümü izlemediğim sahnelerini bilmediğim için bilmiyorum ama geçen hafta bayağı iyiydi. Göz atarım sahnelerine tekrar yazarım. Birkaç bölüme daha adapte olur diye düşünüyorum ama.
Murat ilk önce kendini açsın. Kız dediğin Aybüke Pusat mı? O her zamanki hali, aynı kalır.Oturur oturur, Murat açar onu. Kız da zayıf geldi bana. Ekip ruhu oturmamıṣ dizide daha. Ama olacak.
Bilirsin maldan anlarım. Keşke benim olsa…Adamın duruṣu karizma. Vücut çalıṣmıṣ yerinde yani.
Zayıf oyunculuğu tam oturmamıṣ sanki.
Murat ilk önce kendini açsın. Kız dediğin Aybüke Pusat mı? O her zamanki hali, aynı kalır.
İlgi alanımda olmadıkları için hangisi karıştırıyorum. O da donuk bir isim zaten, pek bir şey beklemeye gerek yok.Aybüke zorlama zaten. Ben ekipteki kızı diyorum. Hani ṣu Gün Iṣığının psikopatı.
@xemrexxx 😱 ne diyor bu? 😱Sizin bu yeni oğlan harbi taṣ gibi valla.. Cihangir mi diyorlar. Adamın maṣallahı var. Ama oyunculuk da yeni. @serhatt @Emre Ozansoy
İçinde daha saklayamamış anlaşılan
Aybüke zorlama zaten. Ben ekipteki kızı diyorum. Hani ṣu Gün Iṣığının psikopatı.
Aybüke çok yakışmış bence ya nesi zorlama
Kız zordan oynuyor bence. Oturamıyor rolüne. İçinde kalıyor açamıyor rolünde kendini. Tutukluk yapıyor gibi.
Bana öyle gelmedi aksine ben çok yakıştırdım role çok çalıştığı da belli bence tabii
Ay bırak şu zevksizleri. .ss Sen burdan devam.Siz ne anlarsınız zaten dimi @serhatt @Emre Ozansoy
Senin kadar anlamadığımız belli.Siz ne anlarsınız zaten dimi @serhatt @Emre Ozansoy
Saygı duyarım görüṣ görüṣtür