Yalan Dünya'nın İlk Bölümü Neden Beklenildiği Kadar Komik Değildi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
[h=2]İşte dizi hakkında çarpıcı bir yorum.[/h]

Diziyi aylardan beri bekliyorduk. Ne kadar özenildiğinden, nasıl üstüne titrendiğinden haberimiz vardı. Nasıl olmasın ki halkımız adeta bir tanıtım bombardımanına tutuldu. Kadrosu gerçekten müthiş. Neredeyse her bir oyuncu ayrı bir star. Ama açıkcası pek komik değildi, absurd hiç değildi. Avrupa Yakası'nın şahane esprileri bunda yoktu. Bence bunun nedeni kadronun çok kalabalık olması ve ilk bölümde herkese yer verilmek istenmesiydi. Her karakteri tanıtmak da vakit aldığı için ilk bölüm biraz 'tanışma töreni' gibiydi. Aslında Avrupa Yakası'nda da dizi asıl alkışı üçüncü, dördüncü bölümden sonra almaya başlamıştı. Sanırım bu da öyle olacak. Tanıtım faslı bittikten sonra olaylar ve espriler tam gaz başlayacak. Diziyi sevmeye ve esprilerine gülmeye öylesine şartlandık ki başka türlüsü düşünülemez zaten. Hemen herkes izlemiş ve çoğu da gülmüş. İzleyenler özellikle Olgun Şimşek ve Bartu Küçükçağlayan'a bayılmışlar. Yolu açık olsun.

Dizileaks-Medyatava

yalandunya2.jpg

Aslında Avrupa Yakası'nda da dizi asıl alkışı üçüncü, dördüncü bölümden sonra almaya başlamıştı
Geniş Aile'de böyleydi zaten

bence güzel bir dizi :) inşallah reytinglerde yukselirde dram dizilerine kurban gitmez

Dizilerin 1. bölümlerinden zaten pek bir şey beklenilmez. İlk önce karakterlerin tanıtılması gerekir. Ama ben yinede dizinin ilk bölümünü ilk 1 saatlik kısmı hariç, beğendim :)

İlk bölümler her zaman öyle olur çok normal. Ama yine de bence ilk bölümüyle çok büyük ses getirdi. Çok az komedi dizisinde görülür bu :) Komik değildi demek haksızlık olur. Özellikle son kısımları gayet komikti :)

diziyi izlemedim izlememde ama ilk bölümler öyle olur

senin izlediklerinde silah aksiyon olacak yoksa izlemiyorsun herhalde :)
yoo alakası yok bi vadiyi izlerim o başka :D pis yedili komedi hayat devam ediyor silah aksiyon yok geniş aileyi izlerdim arada bir çocuklar duymasın :D tabi aksiyon mu komedi veya dram mı dersen aksiyonu seçerim :D

yoo alakası yok bi vadiyi izlerim o başka :D pis yedili komedi hayat devam ediyor silah aksiyon yok geniş aileyi izlerdim arada bir çocuklar duymasın :D tabi aksiyon mu komedi veya dram mı dersen aksiyonu seçerim :D
hayat devam ediyorga SİLAH yok hıı. ilginç bir tespit

hayat devam ediyorda kvp de olmayan aksiyon var hacı :D pis yedili de de trafo var :F geniş aile de de ulvi'nin karısının Jopu vardı :D hepsi aksiyon :F