Serkay cevap vermiş para bende programı izlemeden kabul ettim bilseydim onuda etmezdim dedi bilmeden konuşmamak gerekBurada önemli olan ne kadar sürdüğü değil. Serkay sonuçta Survivor sonrası izledi bölümleri ve nelerin yayınlandığına şahit oldu ona rağmen Para Bende yaptı aynı kanalda. İster 10 ister 100 bölüm olsun.
------
Hiçte bile Serkay yine gelirdi bir yerlere bence Serkay ın cevabını okuyunkanlı kansız bilemem ama serkay mıdır nedir sen acun'a karşılık verip insanları 2 ye bölemezsin bu kansızlık işte acun ılıcalı olmasaydı ajanslarda sürünüyor olacaktın muhtemelen ahtı vefayı insanlarımız çabuk unutuyor.. her ne kadar bireysel bir yarışmada da olsan seni oraya kabul edip milyonlara gösteren adama saygısızlık yapamazsın bindiğin araba aldığın ev oynadığın dizi ACUN ILICALI sayesinde.
------
Gayette tanınırdı illa Acun sayesinde mi tanımıyorlar abiBu insanların hiçbiri 6 ay bir televizyon ekranında olmasaydı tanınmazdı.......
------
👏👏Bencedeiyi de acun ünlü olacaklarını bile bile alıyor , geçen sene nefise kendi emeğiyle ön elemeye girdi seçilmedi sonra sosyal medyada kavga çıkardı baktılar ki reyting yapar yarışmaya aldılar şampiyon oldu osmancan 5 yıl önce başvurmuş alınmamış bir anda sosyal medyada popi olunca geçen sene alındı ne hikmetse acun da ekibi de kim reyting getirir iyi biliyor ona göre yarışmacı seçip kural belirliyor yoksa evrimmiş doraymış vb. 10 sene önceki survivorda 1 ay kalamazdı şimdilerde çeyrek finale geliyorlar
her şey baştan aşağı reyting ve para kazanma üzerine kurulu buna kim daha iyi hizmet ederse onları sçeiyorlar
program konusu da gayet basit gezi programı yani survivor gibi haksızlığa uğrayacağı bir iş değil; gezdi parasını aldı ayrıldı her şeyi bu kadar manevi olarak bakmayın