'Yalı Çapkını' Setinde Cumhuriyet Bayramı Kutlaması! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,674
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Fioiy3CXEAE387Y

Star TV'nin sevilen dizisi 'Yalı Çapkını'nın setinde Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı kutlandı.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un başrolünü paylaştığı dizi ekibi Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını sette Türk Bayrağı ve Atatürk portresi asarak kutladı.

Objektiflere yansıyan anlarda dizi ekibi "Cumhuriyet çok yaşa!" mesajını verdi.

Kızılcık Şerbeti yaptı tamam hiç sorun yok, ama bu rezil dizinin konusunu bilmesek.

Ne alaka ? Sette sahne arası çekselermiş kendi aralarında, tutan mı vardı 🙄
Yunan mafyasi var Türk mafyasina düsman
Belki buda olabilir aslinda
Savasi yunanlilara karsi kazandik diye
Senarist Rtükten korkuyor biraz
Iki defa dini olaydan ceza Alan bir dizi var
Rtükten
Covid vaccine olmayanlari dinden kaynakli olmuyor diye bagladilar
Bide dini terör örgütü Olayini islediler
Birde o Zaman
Yapimcida senariste dine gönderme yapar diye
Yeni Anayasa konusunda
@12.Adam @serhatt @ozmoturk

Atatürk: Türk kadını yerde sürünmeye değil göklere yükselmeye layıktır.

O sırada Kazım'ın kızlarına uyguladığı şiddet :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Benim anlamadığım burada oyuncular kendileri olarak kutluyor, dizideki karakterler değil. Bu oyuncular kötü rolde oynuyor diye (bazıları) bu tür kutlama yapamayacaklar anlamına mı geliyor? Ki görüntülerde de görüldüğü gibi Kazım’ı canlandıran oyuncu Kazım gibi değil kendi gibi konuşuyor. Dizideki oyuncular gerçek hayatta oynadıkları karakterlerde değiller ama öyle gibi yorumlar yapılıyor.

Benim anlamadığım burada oyuncular kendileri olarak kutluyor, dizideki karakterler değil. Bu oyuncular kötü rolde oynuyor diye (bazıları) bu tür kutlama yapamayacaklar anlamına mı geliyor? Ki görüntülerde de görüldüğü gibi Kazım’ı canlandıran oyuncu Kazım gibi değil kendi gibi konuşuyor. Dizideki oyuncular gerçek hayatta oynadıkları karakterlerde değiller ama öyle gibi yorumlar yapılıyor.
Forumdaki yorumlar oyuncuların şahsına değil. Dizinin setinde, "Yalı Çapkını" ifadesi defalarca kullanılarak bu yapılıyor. Dizinin senaryosu da malum, değinmek bile istemiyorum... Ata'mızın emanetine asıl saygıyı, kadını yücelten senaryo ile göstermeleri gerekir...

• Beğendim
Reactions: 12.Adam

Forumun belirli kiṣileri, forumun huzurunu bozmaya yönelik hareketleri ile ünlü zaten. Dikkat edersen hep aynı tayfa ve aynı dizinin fanları yapıyor bunu. Bunlara idol olacak bazı ṣahıslar da durumu ateṣliyor. Saçma hareketler iṣte. Olgunluk sıfır.

• Beğendim
Reactions: Angelica and Hazem
Forumun belirli kiṣileri, forumun huzurunu bozmaya yönelik hareketleri ile ünlü zaten. Dikkat edersen hep aynı tayfa ve aynı dizinin fanları yapıyor bunu. Bunlara idol olacak bazı ṣahıslar da durumu ateṣliyor. Saçma hareketler iṣte. Olgunluk sıfır.
ben senaryomda gönderme yapıyorum
Arka sokakların başını kovid aşısı senaryosu yaktı gerek yoktu dinden kaynaklı imam aşıya karşı dedi @Yakamoz-Asi

Kimsenin burada huzur bozmaya çalıştığı yok zira Twitter da aynı tepkilerle dolup taşıyor. Kadınları alaşağı eden çağdışı zihniyet modern cumhuriyetin 100. yılıyla uyuşmadığı için insanlar tepki gösteriyor.

• Beğendim
Reactions: offensive
Kimsenin burada huzur bozmaya çalıştığı yok zira Twitter da aynı tepkilerle dolup taşıyor. Kadınları alaşağı eden çağdışı zihniyet modern cumhuriyetin 100. yılıyla uyuşmadığı için insanlar tepki gösteriyor.
Canım benim boşver kendini yormana değmez şunun için. Herkes her şeyin farkında, fanlıktan gözü dönmüş.

Bir süper mod olarak bu konuda paylaṣtıklarınla twitter fanlarından farkın yok @Aserat ayrıca evet forumun huzurunu bozmaya yönelik hareket. İstersen bir raporla kendini de değerlendirin yönetimde. bu paylaṣımı cumhuriyetci biri olarak takdir ve gurur duyman gerekirken sen ve bazı ṣahıṣlar fanlığın dibini yaparken, çocukca birileri bizleri fanlıkla suçluyor. Ṣu forumda hiç bir YÇ izleyeni gidip de KṢ konularında, sizlerin YÇ konularında yaptığı kadar nefret ve forumun tadını kaçıran yorum yapmıyor.

Bu videoya tarafsız gözünüz olsa, dizinin videosu olarak değil, Cumhuriyet paylaṣımı diye gurur duymanız gerekir. Git aynı tarz KṢ konusu açtınız dûn, 2-3 tane fotoğrafa bal dök yala yorumu yaparken dizi fanlığı değilde, buradaki bizimki mi fanlık oldu?

Asıl Atatürk, böyle seviyesi düṣük, dizi körlüğü ile dolu yorumlardan utanırdı. Bu video gerçek hayat, oyuncular gerçek, senaryo veya dizi ile alakasız. Açın biraz o gözlerinizi.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Hazem and Angelica
Bir süper mod olarak bu konuda paylaṣtıklarınla twitter fanlarından farkın yok @Aserat ayrıca evet forumun huzurunu bozmaya yönelik hareket. İstersen bir raporla kendini de değerlendirin yönetimde. bu paylaṣımı cumhuriyetci biri olarak takdir ve gurur duyman gerekirken sen ve bazı ṣahıṣlar fanlığın dibini yaparken, çocukca birileri bizleri fanlıkla suçluyor. Ṣu forumda hiç bir YÇ izleyeni gidip de KṢ konularında, sizlerin YÇ konularında yaptığı kadar nefret ve forumun tadını kaçıran yorum yapmıyor.

Bu videoya tarafsız gözünüz olsa, dizinin videosu olarak değil, Cumhuriyet paylaṣımı diye gurur duymanız gerekir. Git aynı tarz KṢ konusu açtınız dûn, 2-3 tane fotoğrafa bal dök yala yorumu yaparken dizi fanlığı değilde, buradaki bizimki mi fanlık oldu?

Asıl Atatürk, böyle seviyesi düṣük, dizi körlüğü ile dolu yorumlardan utanırdı. Bu video gerçek hayat, oyuncular gerçek, senaryo veya dizi ile alakasız. Açın biraz o gözlerinizi.
Burada olay bayram kutlamaları değil tabii ki kutlasınlar. Rahatsızlığımın da rakip diziyle hiçbir alakası yok sadece bunu dizinin en çok tepki toplayan karakterini canlandıran oyuncu üzerinden yapmaları (mesela Binnur Kaya yapsa bu kadar göze batmazdı) nahoş geldiği için tepki gösterdim.