Ada masalı ile şimdiki dizisinin arasında karekter oynaması olarak bir fark göremiyorum. Tutmaması bence çok doğal.Demiştim, başrol ecünnü belli olduğunda. Yine yanılmadım.
Ada masalı ile şimdiki dizisinin arasında karekter oynaması olarak bir fark göremiyorum. Tutmaması bence çok doğal.Demiştim, başrol ecünnü belli olduğunda. Yine yanılmadım.
Hayatım ben insan sevmiyorum.Evet tatlım kaynanalarını da sevmezdin
12.45 TekrarıReytingler neden ilk 100 şeklinde gösterilmiyor? Ömerin tekrar reytingini merak ediyorum nerden buluyorsunuz?
@Emre Ozansoy biliyor. Her gün paylassa ne iyi olurReytingler neden ilk 100 şeklinde gösterilmiyor? Ömerin tekrar reytingini merak ediyorum nerden buluyorsunuz?
Lo @Sherlock başta olmak üzere tüm sıvacılar @MasacRE @DarkLegenD @MEnes @Maskeli Fedai @12.Adam a böyle püskürtmüş galiba alev Reyiz sesleri çıkmıyorBinevi
Valla ben zaten izlemiyorum aslında. Geçen sezon bırakmıṣtım. Bu akṣam da ne olacağı belli değil. Bizimkiler izler ama.
Sen emcüklediğin için tadını iyi biliyorsun.Lo @Sherlock başta olmak üzere tüm sıvacılar @MasacRE @DarkLegenD @MEnes @Maskeli Fedai @12.Adam a böyle püskürtmüş galiba alev Reyiz sesleri çıkmıyor
Lo @Sherlock başta olmak üzere tüm sıvacılar @MasacRE @DarkLegenD @MEnes @Maskeli Fedai @12.Adam a böyle püskürtmüş galiba alev Reyiz sesleri çıkmıyor
Tamam izlerken bana anlat
TV izlemeyeceğim
Bu hafta da dışardayız.
Gönül Dağı 109.Bölüm
TOTAL : 7.87 (1)
AB : 6.82 (1)
ABC1 : 8.51 (1)
Kardeşlerim 100.Bölüm
TOTAL : 5.80 (2)
AB : 3.17 (6)
ABC1 : 3.48 (6)
Masterchef All Star 118.Bölüm
TOTAL : 3.75 (5)
AB : 4.49 (2)
ABC1 : 4.42 (3)
Kader Bağları 3.Bölüm
TOTAL : 2.70 (9)
AB : 1.89 (10)
ABC1 : 2.49 (10)
Güldür Güldür Show 346.Bölüm
TOTAL : 2.68 (10)
AB : 4.05 (3)
ABC1 : 4.03 (4)
Son 2 3 sezondur cumartesi akşamlarının alternatifsizliğinden dolayı televizyon izlemediğimi farkettim. Gönül Dağı ve Kardeşlerimin 100 bölümü devirmelerine rağmen bu oranları almaları elbette başarı ama bu iki diziyi de izlemeyen büyük bi kitle olduğunu düşünüyorum. Kanallar cumartesi akşamını yaz artığı dizileri yayınlayacakkarı bi gün olarak görmekten vazgeçip sağlam bi iş koymadan da bu durum değişmeyecek gibi duruyor.
Hudutsuz Sevda'nın tekrarları iyi gidiyor, gece yayınlanan tekrar AB'de Adım Farah'ın gündüz kuşağında yayınlanan tekrarını geçmiş. Yeni bölüm fragmanı YouTube'da 1 milyon görüntülemeye ulaştı, bu hafta ikinci bölümde olduğu gibi güzel bir yükseliş gelecektir.
16.13 Tekrarı
Total: 0.76 reyting - 4.35 share (40)
AB: 0.36 reyting - 2.34 share (76)
ABC1: 0.68 reyting - 4.03 share (41)
25.54 Tekrarı
Total: 0.32 reyting - 4.32 share (137)
AB: 0.23 reyting - 3.23 share (122)
ABC1: 0.32 reyting - 4.42 share (120)
" Kader Bağları 6. bölümde final yapıyor " başlığını görür gibi oldum.
Bu hesaptan bakabilirsin:
Deniz Tural (@DTural) | Twitter
The latest Tweets from Deniz Tural (@DTural). Dizi Haberleri, Dizi Analizleri, Dizi Reytingleri, Dizi Yorumları, Dizi Eleştirileri, TARAFSIZ İlke. İstanbul, Türkiyetwitter.com
Ekli dosyayı görüntüle 123563
TV izlemedim.
12.45 Tekrarı
Total: 0.83 reyting - 6.44 share (36)
AB: 0.60 reyting - 5.01 share (43)
ABC1: 0.60 reyting - 4.91 share (50)
02.00 Tekrarı
Total: 0.35 reyting - 6.92 share (126)
AB: 0.20 reyting - 4.81 share (153)
ABC1: 0.26 reyting - 5.13 share (147)
Şu günü sırf Kader Bağları ne zaman bitecek diye takip ediyorum 5. bölümü görür mü bilemiyorum.
Sen emcüklediğin için tadını iyi biliyorsun.
Darısı gönül dağı nın başınaNe kadar ayıp ṣeyler hiç yakıṣtıramadım KṢye.
SelTan daha yeni oldu, en az 2 sezon daha olmalı ve seni kudurtmaya devam etmeli.
Geçen haftayı uplatsaydın, ne diye eskisini uplatıyorsun ömür boyu sürecek değil ya, sizi 4 sene çatlatması yetti
Oh bee sonunda kurtuluyoruz şu rezil diziden
@emreemreu neye şaşırdın? 😱SelTan daha yeni oldu, en az 2 sezon daha olmalı ve seni kudurtmaya devam etmeli.
Bir anda Gönül Dağı fanı oldun çıktın başımıza.@emreemreu neye şaşırdın? 😱
10 senedir lise okuyorlar bir zahmet yani
Yeşim & Erkan farkı. Selma & Taner de ilgi çekici hale gelmeye başladı bir önceki sezona göre, o yüzden izlemeye devam şimdilik.Bir anda Gönül Dağı fanı oldun çıktın başımıza.
Kesin hesabına biri girmiş.SelTan daha yeni oldu, en az 2 sezon daha olmalı ve seni kudurtmaya devam etmeli.
Senin dönüşlerine@emreemreu neye şaşırdın? 😱
Dümenden onunkiBir anda Gönül Dağı fanı oldun çıktın başımıza.
Ben gene de sana pek güvenemiyorum her an fıydırabilecek bir potansiyel görüyorum.Yeşim & Erkan farkı. Selma & Taner de ilgi çekici hale gelmeye başladı bir önceki sezona göre, o yüzden izlemeye devam şimdilik.