belma belen'le geziyoruz, 360 derece ve gezmek olsun nasıl?Aşk-ı Memnu (Final)
Total: 2.14 reyting - 5.96 share (9)
AB: 2.00 reyting - 6.55 share (6)
ABC1: 2.41 reyting - 6.93 share (6)
Hudutsuz Sevda (16.17 - 18.59 Tekrarı)
Total: 0.82 reyting - 4.42 share (38)
AB: 0.42 reyting - 2.87 share (62)
ABC1: 0.80 reyting - 4.94 share (32)
Bir Yuvam Olsun
Total: 0.68 reyting - 5.24 share (52)
AB: 0.69 reyting - 6.11 share (29)
ABC1: 0.65 reyting - 5.69 share (42)
Arda'nın Mutfağı
Total: 0.51 reyting - 3.83 share (85)
AB: 0.41 reyting - 3.60 share (64)
ABC1: 0.46 reyting - 3.93 share (68)
Gelmek bilmez perşembe bu hafta.Hudutsuz'u özledik be
Bu Emri Rtürk tek basina veremezRturk bisey yapamaz burayada ben söyleyeyim Cuma dizileri derken madem yasti yali capkini tekrar bölümüde bölüm sayilmiyomu? Yoksa tekrari filistindemi cekildi ? Rturk bisey yapamaz hakki yok kanallarin yayin yapib yapmamasi zorunlu degildi sayqi isi diyelim bos bos haberlere inanmayin siyaseti televizyona tasimakta ayri bir mövzu oyuncu oyunculugunu yapiyor siyasetcide gitsin siyasetini yapsin Filistinde catisma var Dizi ekibi ne yapsin ? Onlar icinmi calisiyolar yoksa paralarini filistin budcesindenmi aliyorlar hic bir kisitlama kapanma yok herkes yoluna devam ediyor
------
Rturkun ayarini Kizilcik Serbeti guzel veriyor gönül dağı bisey yapamamis
Bir kac bölümü Nilay karakteri turbandan çıkıcak dizide baş örtüsünü olay sahne ile atıcak hadı bakalim Rturk ne yapacaksin merak ediyorum Faruk Turgutu durdura bilirmisin ? 🤣
İlk bölümünü görmüştüm, Bir Şansım Olsa gibi cast oyuncularlarla çalışıyorlar herhalde. Ev aradıkları teyze dizi ve reklamlarda bolca görülmüş biriBir Yuvam Olsun programını takip eden var mı? İçeriğini okuduğumda pek bir şey anlamamıştım ve tutmaz demiştim ama bayağı iyi gidiyor.
Yastan kaynaklidir @ozmoturkAşk-ı Memnu, akşam kuşağında Total olarak üzmüş
İlk bölümünü görmüştüm, Bir Şansım Olsa gibi cast oyuncularlarla çalışıyorlar herhalde. Ev aradıkları teyze dizi ve reklamlarda bolca görülmüş biri
Yas kaynaklı olsa Gönül Dağı izlemezlerdi sanırım 😳Yastan kaynaklidir @ozmoturk
Bir tek neden Cuma dizileri yasaktiAṣkı Memnu bile Total olmuṣ AB severlere selam olsun
Rtürk yayinlanmamasini istediYasak derken?