Oğlanın yapması gerekiyordu.
Oğlanın yapması gerekiyordu.
Ortalık senin gibi metres kaynıyor yazık beOğlanın yapması gerekiyordu.
Hiçbir zaman olmadığım şeyleri bana yaftalamaktan vazgeç artık.Ortalık senin gibi metres kaynıyor yazık be
Kuz zamanında sen de bu şarkıyı @Maskeli Fedai ye sürünen dişiler için söylüyordun @Zeyno @Dosi @Carpe Diem @cookies @12.Adam @Yakamoz-AsiHiçbir zaman olmadığım şeyleri bana yaftalamaktan vazgeç artık.
Öyle bir arayışta olduğumu kim söyledi?
Niye arayışta olasın ki genelde heyvanlar arayışta olur yani misal kediler kızgınlık dönemindeykene falaÖyle bir arayışta olduğumu kim söyledi?
Emre benim sevgilim var nasıl bulamayım
Saçma saçma konuşmalara başladın yine hoşt sana.Niye arayışta olasın ki genelde heyvanlar arayışta olur yani misal kediler kızgınlık dönemindeykene fala
Ay resmen copy pastemsin.
Paste in ayarı kaçmış galiba sen 50 kilo ben 100 kiloAy resmen copy pastemsin.
👇🏻
Öyle bir arayışta olduğumu kim söyledi?
Kimyasal hadım oldunuz denek yazık be
@serhatt yok mu şunun gırtlağını sıkmamız be ahiretliğimKimyasal hadım oldunuz denek yazık be
Totomla devirip çenemle parçalarım sizi@serhatt yok mu şunun gırtlağını sıkmamız be ahiretliğim
O yüzden evde kaldın küf tuttun yaTotomla devirip çenemle parçalarım sizi
Küflü peynir herkes anlamaz ama kitlesi sadıktırO yüzden evde kaldın küf tuttun ya
Küf konusunda peynire benzetmedim tatlım sen buzdolabının arka tarafında kalmış küflenmiş bir limonsunKüflü peynir herkes anlamaz ama kitlesi sadıktır