Demet Özdemir'in dizisi kolay kolay bitmez gibi. 10 haftası var daha en az.Demet'le Hande'ye gıcık olduğu ve onların dizileri de topun ağzında olduğu için.
Demet Özdemir'in dizisi kolay kolay bitmez gibi. 10 haftası var daha en az.Demet'le Hande'ye gıcık olduğu ve onların dizileri de topun ağzında olduğu için.
Denizcim yüzlerce yetenekli eğitimli oyuncu, bu yeteneksiz itici ukala tipler yüzünden kendini gerçekleştiremiyor, kendini gösteremiyor, iş alanı edinemiyor, iş bulamıyorlar. Tepeden inme bu kızların, pırıl pırıl eğitimli bu işin okulunu okumuş insanların haklarını, hayatlarını çalmasını içime sindiremiyorum. Ekmek kapısı kısmına daha da değinmek istemiyorum, senden çok daha hassasım emin ol.Dizilerin bitme hali neden bu kadar mutlu ediyor ki anlamadım? Nihayetinde klişe belki ama yüzlerce insanın ekmek kapısı bu diziler. Bir insanın işten kovulmasına sevinmek bu tavırlar. İlginç gerçekten.
Denizcim yüzlerce yetenekli eğitimli oyuncu, bu yeteneksiz itici ukala tipler yüzünden kendini gerçekleştiremiyor, kendini gösteremiyor, iş alanı edinemiyor, iş bulamıyorlar. Tepeden inme bu kızların, pırıl pırıl eğitimli bu işin okulunu okumuş insanların haklarını, hayatlarını çalmasını içime sindiremiyorum. Ekmek kapısı kısmına daha da değinmek istemiyorum, senden çok daha hassasım emin ol.
Teyze sus lütfen, her yorumu yanlış birisin, akşam akşam yorma 🤦♂️🤦♂️🤦♂️Bu yorumunda ciddimisin sen Allah aşkına oyuncuların suçu ne hey Allahım
Teyze sus lütfen, her yorumu yanlış birisin, akşam akşam yorma 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
@offensive çok haklı bir yorum, yapımcılarda suç bulacaksın Hande Erçel'i dizisinde oynattıkları içinYanlış olan ne söyledim şuan da oyunculara suç bulamazsın seçen yapımcılara suç bulacaksın
Sanki yapımcılar dur handeyi demeti oynatayım diyor, tepeden inmeler diyorum, yapımcılar seçiyor onlara kız diyor 🤦♂️🤦♂️@offensive çok haklı bir yorum, yapımcılarda suç bulacaksın Hande Erçel'i dizisinde oynattıkları için
Kiraz MevsimiSerkan Çayoğlu'nun en son tutan dizisi hangisiydi?
Sıradaki gelsinGönül Dağı'nın bitirdiği kaçıncı Fox dizisi oldu bu?
Seneye ne olur bilmiyorum ama bu sezon da görmeyeceğiz gibi duruyor.Sıradaki gelsin
Bakalım 3. bir dizi başarısını ne zaman göreceğiz
Ne yapalım beğenmediğimiz şeye “beğenmedik” de mi demeyelim? Bu ne saçma mantık. Oyunculuğa bak şunu da savunmazsın artık. Kaliteli diziler çeksinler, kaliteli oyunculuklar izletsinler hep birlikte övelim, sonsuza dek devam etsinler. Herkes ekmeğini yesin.Dizilerin bitme hali neden bu kadar mutlu ediyor ki anlamadım? Nihayetinde klişe belki ama yüzlerce insanın ekmek kapısı bu diziler. Bir insanın işten kovulmasına sevinmek bu tavırlar. İlginç gerçekten.
Sana fikrini sorduğumu hatırlamıyorum.Ne yapalım beğenmediğimiz şeye “beğenmedik” de mi demeyelim? Bu ne saçma mantık. Oyunculuğa bak şunu da savunmazsın artık. Kaliteli diziler çeksinler, kaliteli oyunculuklar izletsinler hep birlikte övelim, sonsuza dek devam etsinler. Herkes ekmeğini yesin.
Benden çok daha hassas olduğunu nereden biliyorsun? Benim ne kadar hassas olduğumu bilmeden özellikle.Denizcim yüzlerce yetenekli eğitimli oyuncu, bu yeteneksiz itici ukala tipler yüzünden kendini gerçekleştiremiyor, kendini gösteremiyor, iş alanı edinemiyor, iş bulamıyorlar. Tepeden inme bu kızların, pırıl pırıl eğitimli bu işin okulunu okumuş insanların haklarını, hayatlarını çalmasını içime sindiremiyorum. Ekmek kapısı kısmına daha da değinmek istemiyorum, senden çok daha hassasım emin ol.
Adalet istiyor, ayrıcalık değil.Denizcim yüzlerce yetenekli eğitimli oyuncu, bu yeteneksiz itici ukala tipler yüzünden kendini gerçekleştiremiyor, kendini gösteremiyor, iş alanı edinemiyor, iş bulamıyorlar. Tepeden inme bu kızların, pırıl pırıl eğitimli bu işin okulunu okumuş insanların haklarını, hayatlarını çalmasını içime sindiremiyorum. Ekmek kapısı kısmına daha da değinmek istemiyorum, senden çok daha hassasım emin ol.
Sana fikrini sorduğumu hatırlamıyorum.
------
Benden çok daha hassas olduğunu nereden biliyorsun? Benim ne kadar hassas olduğumu bilmeden özellikle.