Perran Kutman: "Oyunculuk Yapmak İstemiyorum!"

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,896
Reaksiyon puanı
63,388
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
F7wshZRWoAAXUma


Usta sanatçı Perran Kutman'dan dikkat çeken açıklama!

Pek çok sinema filmi ve tiyatro oyununun yanı sıra 'Perihan Abla', 'Şehnaz Tango', 'Üzgünüm Leyla', 'Hayat Bilgisi' gibi dizilerle akıllara kazınarak unutulmazlar arasına giren Kutman, 9 yıldır oyunculuk yapmıyor ve hayatını Miami'de sürdürüyor.

Son olarak 30. Altın Koza Film Festivali'nde 'Onur Ödülü' alan değerli sanatçı, Binnaz Saktanber'e (Oksijen) verdiği röpörtajda "O kadar yormuşum ki kendimi, bu kadar yorulmama karşılık bana saygı göstermeyen sektöre artık benim de saygım yok. Onun için oyunculuk yapmak istemiyorum" diyerek tekrar oyunculuğa dönmeyeceğini belirtti.

Dizilerinin yayından kaldırılması nedeniyle yaşadığı hayal kırıklığını sıkça dile getiren Perran Kutman, son olarak 2014'te Show TV'de yayınlanan ve 4 bölümde biten 'Ah Neriman'da rol almıştı.
 
1987'den bu yana hiçbir filmde oynamamış olması üzücü.

Muhtemelen yüksek egosu nedeniyle başrol olmadığı rolleri kabul etmedi, başrol de pek gelmedi tabii malum çoğu başroller genç yıldızlara gidiyor.

Televizyon işi riskli Perran Kutman bile olsan dizin iyi değilse, iyi tanıtılmazsa, doğru zamanda yayınlanmamışsa izlenmeyebilir. İki dizin arka arkaya tutmazsa da üçüncüye başrolde şansı çok zor bulursun.

Bu açıdan Şener Şen'in İkinci Bahar'dan bu yana televizyondan uzak durma tercihini çok mantıklı buluyorum mesela. Tiyatro yapıyor, birkaç yılda bir Yavuz Turgul filminde oynuyor. Hala işinin zirvesinde görülüyor...

Tabii Perran Kutman çoktan televizyon ve sinemanın ölümsüzleri arasına adını yazdırdı. Bu saatten sonra bir yerde oynayıp oynamamak kendisine bir şey kazandırmaz ama bizim açımızdan bir daha yeni bir işini izleyemeyecek olmak üzücü.
 
Başrolde inat etti ve diğer projeleri elinin tersiyle itti kesinlikle, başka açıklaması olamaz. 2,5 saatlik TV dizilerinde yer almasa da olur ama kendisini en azından sinemada izlememiz gerekirdi.
 
kendisini sinema filmlerinde görmek isteriz üç dört yılda bir film çekse yeterli çok yoğun tempoya yaşı uygun değil.