Reis tersten yazıyor anlamak zamanını alacak.sjjdkdkfjkfkfjfkdjdjdjdjj sen bu @xemrexxx 'e uyma ben senin reyting yorumunu merak ettim, rabbim bu fesatlara fırsat vermesin
Reis tersten yazıyor anlamak zamanını alacak.sjjdkdkfjkfkfjfkdjdjdjdjj sen bu @xemrexxx 'e uyma ben senin reyting yorumunu merak ettim, rabbim bu fesatlara fırsat vermesin
Teyzemmm farahın reyting yasını bitirdin geldin mi teyzemmmmBencede 🤣
Tövbe estağfurullah neler yazacan öyle 😂
Mevlüt okutmuş.Teyzemmm farahın reyting yasını bitirdin geldin mi teyzemmmm
🤣Benim yasta olduğumu kim söyledi parayı alan yapımcı yas tutsun banane😂Teyzemmm farahın reyting yasını bitirdin geldin mi teyzemmmm
Hayriye teyze gibi başını bağlamışsın.🤣Benim yasta olduğumu kim söyledi parayı alan yapımcı yas tutsun banane😂
Iyyyy tokadın izi çıktı 5 parmak @offensive in yüzünde helal be🤣Benim yasta olduğumu kim söyledi parayı alan yapımcı yas tutsun banane😂
Biz zirvedeyiz cnm, tokatları dizisi 2 reyting alanlar, YÇ'leri 5 reytinge düşenler yediIyyyy tokadın izi çıktı 5 parmak @offensive in yüzünde helal be
Erken konuşma bence sezon uzunBiz zirvedeyiz cnm, tokatları dizisi 2 reyting alanlar, YÇ'leri 5 reytinge düşenler yedi
Hayriye teyze gibi başını bağlamışsın.
@offensive
Bizim senaryomuzun ve kadromuzun kalitesi belli, senaristleri sen yakınen tanıyorsun zatenErken konuşma bence sezon uzun
Misal @batuhankaralar da ben bu cihana sığmazam için atıp tutuyordu şimdi 3 reytinge tamah ediyor
Nereden taniyim be senaristlerle aramda bişi yokBizim senaryomuzun ve kadromuzun kalitesi belli, senaristleri sen yakınen tanıyorsun zaten
Nereden taniyim be senaristlerle aramda bişi yok
Senin diziyi yazdılar ya anaaa yaşlılıktan bunamaya başladın artıkNereden taniyim be senaristlerle aramda bişi yok
İlacını almadan foruma girince normal.Senin diziyi yazdılar ya anaaa yaşlılıktan bunamaya başladın artık
Magazinciler bulur bak
Her diziyi aynı kalitede yazacaklar diye bişi yok kiSenin diziyi yazdılar ya anaaa yaşlılıktan bunamaya başladın artık
Her diziyi aynı kalitede yazacaklar diye bişi yok ki
Mecnun, Ama Görüyorum yaptığını
Offf total ne ya banal banal şeyler, ABC grubunu da görmedin herhaldeMillet bazı kesimlere hitap eden gruplarda birinci olunca çoṣmuṣ sanki herkes anasından AB doğmuṣ gibi AB kaliteli grup eyvallah orada birinci olmak güzeldir de bari ayaklarınız yerde kalsın, totalde 3 reyting fark yemiṣler en çok izlenen diyorlar.