1997 doğumlu başarılı oyuncu Burak Berkay Akgül şu sıralar Safir dizisinde rol alıyor.
Bu ona çok gelir@xemrexxx bak @serhatt a yeni eş getirdim beğenir mi sence
Ekli dosyayı görüntüle 123383Ekli dosyayı görüntüle 123384Ekli dosyayı görüntüle 123385Ekli dosyayı görüntüle 123386
Bu ona çok gelir
Ayol artık yakışıklı polis görünce böyle yapıyor iyice kudurmuş serhat sistan bence beğenir bunu da o yüzden @Yakamoz-Asi @AlosBence beğenmeyecek
Ayol artık yakışıklı polis görünce böyle yapıyor iyice kudurmuş serhat sistan bence beğenir bunu da o yüzden @Yakamoz-Asi @Alos
Kız konuyu normal bir mesaj gibi açmışsın, edit ettim. Konuyu açtıktan sonra altına o mesajını yazardın ama tabi birleşmemesi için 20 dakika beklerdinBence beğenmeyecek
Kız konuyu normal bir mesaj gibi açmışsın, edit ettim. Konuyu açtıktan sonra altına o mesajını yazardın ama tabi birleşmemesi için 20 dakika beklerdin
Olaaaayyy.1997 doğumlu başarılı oyuncu Burak Berkay Akgül şu sıralar Safir dizisinde rol alıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 123383Ekli dosyayı görüntüle 123384Ekli dosyayı görüntüle 123385Ekli dosyayı görüntüle 123386
Kendinle bir tutma beni. Tam benim kalemim.Bu ona çok gelir
Sana özel poz vermiş bakOlaaaayyy.
Kendinle bir tutma beni. Tam benim kalemimim.
Kocam olabilir.
Kız konuyu normal bir mesaj gibi açmışsın, edit ettim. Konuyu açtıktan sonra altına o mesajını yazardın ama tabi birleşmemesi için 20 dakika beklerdin
Ben konu açma işini öğrendim.Edite ihtiyaç duymuyorum. Sen ne zaman öğreneceksin? Zaman gösterecek@xemrexxx boşuna bunak demiyor unutmuşum işte sağol cnm
Aaa neden beğenmeyeyim ayol eli yüzü düzgün aslan gibi oğlan.@xemrexxx beğenmez diyordum beğendi vallaha
Beni engelledi.Sebep??
Aşkımı ilan etmiştim.Ne yaptın da engelledi?
Aaa neden beğenmeyeyim ayol eli yüzü düzgün aslan gibi oğlan.
Beni engelledi.
Şuurunu kaybetmiş olmalısın. 😱 Az bile yapmış.Aşkımı ilan etmiştim.