Serhata barış olur bence de oğlan genç ve saldırgan tam serhatlıkIyyyy @xemrexxx herkesi kendine benzetmiş, kişi kendinden bilirmiş işi, fesatlar sizi..
Serhata barış olur bence de oğlan genç ve saldırgan tam serhatlıkIyyyy @xemrexxx herkesi kendine benzetmiş, kişi kendinden bilirmiş işi, fesatlar sizi..
All Star sezonu olmasa esamesi okunmaz. Kurgular ile iyi kötü bir şeyler yapıyorlar.
Bana birilerini yakıştırmaktan vazgeç artık!!!!Serhata barış olur bence de oğlan genç ve saldırgan tam serhatlık
Bana birilerini yakıştırmaktan vazgeç artık!!!!
Bize diyene bak senden öğrendik biz böyle şeyleri ndkdsjdjdIyyyy @xemrexxx herkesi kendine benzetmiş, kişi kendinden bilirmiş işi, fesatlar sizi..
Heyatım doğru yoldasın aynen devam et serhat 14.kocasını bulmuştur ona iyi aile kızı gözükmeye çalıştığı için böyle yazıyordurBize diyene bak senden öğrendik biz böyle şeyleri ndkdsjdjd
Tencere dibin kara, seninki benden kara
Heyatım doğru yoldasın aynen devam et serhat 14.kocasını bulmuştur ona iyi aile kızı gözükmeye çalıştığı için böyle yazıyordur
FOX'um pazartesi-salı-perşembe-pazar gayet iyi reyting alıyor. O dizilerimiz 4 altına düşmediği sürece sezon sonuna kadar devam. @Angelica Şahane Hayatım ve Kızıl Goncalar yakında başlayacak. Adım Farah'ım ve Kader Bağları'm inşallah yükselecek. Kızıl Goncalar böyle bir durumda biraz sarkabilir.Hudutsuz sevdaya sabretmez fox bitirir...
Dilek taşı tutmayacağı belli bir diziydi zaten
Hadi oradan kazık kadar adam benden öğrenmişmiş. Senin ne cevizler kırdığını cemi cümle biliyor hiç benim üstüme iftira atmaya çalışma.Bize diyene bak senden öğrendik biz böyle şeyleri ndkdsjdjd
Tencere dibin kara, seninki benden kara
Aboo neyimi gördün ya allahtan korkun peygamberden haya edinHadi oradan kazık kadar adam benden öğrenmişmiş. Senin ne cevizler kırdığını cemi cümle biliyor hiç benim üstüme iftira atmaya çalışma.
Aynen öyleFOX'um pazartesi-salı-perşembe-pazar gayet iyi reyting alıyor. O dizilerimiz 4 altına düşmediği sürece sezon sonuna kadar devam. @Angelica Şahane Hayatım ve Kızıl Goncalar yakında başlayacak. Adım Farah'ım ve Kader Bağları'm inşallah yükselecek. Kızıl Goncalar böyle bir durumda biraz sarkabilir.
Sen benim neyimi gördün de çamur atıyorsun be???Aboo neyimi gördün ya allahtan korkun peygamberden haya edin
Küçül de cebime gir bu arada
Senelerdir yorumlarını fikirleri görüyorum "malum" konularda daha neyini göreyimSen benim neyimi gördün de çamur atıyorsun be???
Hadi oradan senden gencim ben.