Gözümden kaçmış sert çıkışmak yerine insan gibi kibarca uyarabilirdin.Pardone mua da yani ABC1 de en yakin tahminde bulunmusum NEDEN sonucum yesil degil?? Hemen degismesini rica ediyorum.
Wiiiiyyyy sakaydi be gülüm yanlis anladiysan özür dilerim <3Gözümden kaçmış sert çıkışmak yerine insan gibi kibarca uyarabilirdin.
Tam 12'den vurmuşum forum tarihinde bir ilk. Üstelik seni de tokatlamışım sen daha ne konuşuyorsun be.Bu klasik, klişenin dibi dizinin reytingini, klasikleşen cumartesi reytingleri içinde düzgün tahmin edemeyen de ne bileyim bu işi bıraksın vence
55 kilo insansın tokadından nolacakTam 12'den vurmuşum forum tarihinde bir ilk. Üstelik seni de tokatlamışım sen daha ne konuşuyorsun be.
Her gün o tokadı yiye yiye bir şey olur elbet.55 kilo insansın tokadından nolacak
Öylke insanlar yok yaratılmadıHer gün o tokadı yiye yiye bir şey olur elbet.
Ortadakini bacaklarından ayırmalı ikiye.
Oooo doğanın bacaklarını ayırıcan denek ilk defa bir kadınla ilgili fantezi yaptın hayret @Angelica @12.Adam @Yakamoz-Asi @AlosOrtadakini bacaklarından ayırmalı ikiye.
Hoşt çirkinleşme.Oooo doğanın bacaklarını ayırıcan denek ilk defa bir kadınla ilgili fantezi yaptın hayret @Angelica @12.Adam @Yakamoz-Asi @Alos
Rezil oldunHoşt çirkinleşme.
Sen varken o bana düşmez.Rezil oldun
Hetero fantazisi yaptın 40 yıllık lubunyalık kariyerin bitti be yazıkSen varken o bana düşmez.
Serhatla okeye gidin bir ara kahveyeLafı yanlış anlayıp başka yere çekmekte dünya markasısınız @xemrexxx le.
Lafı yanlış anlayıp başka yere çekmekte dünya markasısınız @xemrexxx le.
Serhatla okeye gidin bir ara kahveye