Fatih ve kıvılcım bu hızla giderse her şey nilayın kocasına ve çocuğuna kalacak gibi evet o yüzden iyi anlaşırızNilay'la çok iyi anlaşırsınız bu zekanızla.
Fatih ve kıvılcım bu hızla giderse her şey nilayın kocasına ve çocuğuna kalacak gibi evet o yüzden iyi anlaşırızNilay'la çok iyi anlaşırsınız bu zekanızla.
Diziyi @Aserat ; oğlanı da @serhatt seviyor ikisi birleşince çok da mantık aramamalı zaten 😂😂😂😂😂 @Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @Alos @cookies @12.Adam @offensive @Emre Ozansoy
Senden bir cacık olmaz.Fatih ve kıvılcım bu hızla giderse her şey nilayın kocasına ve çocuğuna kalacak gibi evet o yüzden iyi anlaşırız
Senle ekürin @Alos un sonunu böyle getirmeli banyoda Sudan boğularak öldürmeli siziSenden bir cacık olmaz.
Düşmana hak mı verdin @Yakamoz-Asi meloş teyze ihanet içinde 😵Bu ne saçma bir yorum ya böyle sonuçta bebek giyecek diye alınmış kıyafetler kızını göremiyor diye elbiselere sarılması gayet normal bir davranış bazen çok saçmalıyorlar ya
Yoo yapılan yorumu eleştirdimDüşmana hak mı verdin @Yakamoz-Asi meloş teyze ihanet içinde 😵
Dur kız 2 entrika yaratıyorum şuradaYoo yapılan yorumu eleştirdim
Dur kız 2 entrika yaratıyorum şurada
Aynen böyle devam aynen.
Nereden bakarsan bak saçmalık işte.Nasıl böyle bir mahkeme olur kanıt istemeden Fatihe veriyorlar çocuğu ya
Nereden bakarsan bak saçmalık işte.
Seni boğmalı lağım çukurunda.
Ayol en son akasya durağında böyle mahkemeler oluyordu bu nasıl Ab dizisiMahkeme koridorunda oğluşuyla zafer pozları veren pink hanıma alev şoku yükleniyor
Ekli dosyayı görüntüle 123198
Nereden bakarsan bak saçmalık işte.
Kusura bakmasınlar böyle reyting yükselmez
Seni boğmalı lağım çukurunda.
Reyting derdimiz yokken nasıl reyting için saçmalanır?Ayol en son akasya durağında böyle mahkemeler oluyordu bu nasıl Ab dizisi
Neyse mahkemeyi geç apo, Mustafa, Nilay ve Ömer buna nasıl izin verecek, senaryo çok saçmalamış reyting için @mrt-06 @Alos @offensive @cookies @Özgür @ozmoturk @Zeyno @Yakamoz-Asi @The_Erinch
Ayol demek ki günün tek halini olmak istiyorlar ama işleri zorReyting derdimiz yokken nasıl reyting için saçmalanır?