Show Kızılcık Şerbeti - Dizi Yorumları

Kızılcık'ımmmm harika bir yeni sezon açılışı oldu tüm ekibin emeklerine sağlık 🥹🥹👏🏻👏🏻

Senaristlerimize güveniyoruz, sağlam senaryolu iyi bölümler izleyeceğimiz güçlü bir sezon olsun, nazar değmesin 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🌹🌹🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Şamar oğlanı Fatih :A

Kızılcık'ımmmm harika bir yeni sezon açılışı oldu tüm ekibin emeklerine sağlık 🥹🥹👏🏻👏🏻

Senaristlerimize güveniyoruz, sağlam senaryolu iyi bölümler izleyeceğimiz güçlü bir sezon olsun, nazar değmesin 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🌹🌹🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Muhteşem bir bölümdü emeklerine sağlık :Z :Z :bhr:
Bu adam üzerinden anti kızılcık kampanyası başladı :X bu arada iddialar şok edici 😱 @Aserat @mrt-06 @cookies @serhatt @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Dosi @Zeyno @Angelica @MasacRE @Sherlock @batuhankaralar @ozmoturk @Özgür

Ben yalanım diye bas bas bağrıyor yahu :A
------

Gamze Özçelik olayını bu mu çekmiṣ 😱 😱 vay pislik vay

Sende hemen inandınmı yalandır yahu :A

Malum olayda fail "videoyu ben çektim" demiş yani anladığım kadarıyla o konu net değil. Ayrıca diğer konu da teyide muhtaç görünüyor yani tam dizinin parladığı bir dönemde bunların gündeme getirilmesi ilginç. :A Ha zaten hepsi doğruysa da kendisini cancellarız olur biter dizinin tamamını ilgilendiren bir durum yok. :A

Malum olayda fail "videoyu ben çektim" demiş yani anladığım kadarıyla o konu net değil. Ayrıca diğer konu da teyide muhtaç görünüyor yani tam dizinin parladığı bir dönemde bunların gündeme getirilmesi ilginç. :A Ha zaten hepsi doğruysa da kendisini cancellarız olur biter dizinin tamamını ilgilendiren bir durum yok. :A
Ne mana karşı diziyi kadına şiddet üzerinden eleştirirken kızılcığın başrolünün bunları yapması diziyi izlememe nedeni olmalı :A

• Harika
Reactions: Yakamoz-Asi
Ne mana karşı diziyi kadına şiddet üzerinden eleştirirken kızılcığın başrolünün bunları yapması diziyi izlememe nedeni olmalı :A
Neyi izleyelim ayak koklayıp kendinden geçenlerin dizisini mi. :A Hem gerekirse birkaç bölüm sonra öteki tarafa böyle uğurlarız dert değil. :A

12455342-1200x824.jpg

• İlginç
Reactions: xemrexxx
  • İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt