Amin canım neticede bende namazında bir insanım bolluk içinde gül gibi geçinir gideriz.Pink panter kaynanan olsun inş.
Amin canım neticede bende namazında bir insanım bolluk içinde gül gibi geçinir gideriz.Pink panter kaynanan olsun inş.
Heyatım Mustafa nın da karısı olabilirsin bu durumda ama zaten biri Nilay ı biri doğa yı seçmiş yani Mustafa nın seni seçmesi daha olası bu durumdaAmin canım neticede bende namazında bir insanım bolluk içinde gül gibi geçinir gideriz.
Ben Fatihe göreyim Niloştan daha genj ve çıtırım.Heyatım Mustafa nın da karısı olabilirsin bu durumda ama zaten biri Nilay ı biri doğa yı seçmiş yani Mustafa nın seni seçmesi daha olası bu durumda
Genç mi çıtır mı zuhahsgahshadsBen Fatihe göreyim Niloştan daha genj ve çıtırım.
Aynen öyle.Genç mi çıtır mı zuhahsgahshads
Canım feda.
Pink panter mi o 😱Ekli dosyayı görüntüle 122974
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Yok , Deep PurplePink panter mi o 😱
Canım feda.
Evrim Alasya ile karşılıklı bir sahne, var bir hayalimiz...
Yok , Deep Purple
Annenizin sözünü dinlemediğiniz için sizin de sonunuz kötü yol
Fatih gibi bir kocayı bulmuş da bunuyor şımarık Doğa.Annenizin sözünü dinlemediğiniz için sizin de sonunuz kötü yol
Kuz bu sezon metres sezonu olacak diyor afiş çekimiFatih gibi bir kocayı bulmuş da bunuyor şımarık Doğa.
Öyle olsa Fatih'in yanında ben olurdum.Kuz bu sezon metres sezonu olacak diyor afiş çekimi
Sen Mustafa nın kapatması olursunÖyle olsa Fatih'in yanında ben olurdum.
Fatih'e ulaşmak için olurum.Sen Mustafa nın kapatması olursun