Emre Ozansoy
Moderatör
Muz sadece meyva mı yaaaaMuz çok abartıldı ya Karpuz
Dengeleri değiştirdim.@serhatt @Aserat @Özgür @MEnes
@hasanca @Mehmet Can @slhttnmtl @EmreCan @seyfullXh @Gerekli24 @Crazy Recep @offensive @ömer karataş @Burak97 @Zortlu Fistan @MasacRE ve diğerleri.
Elimden geldiğince oy vermeyenleri etiket ettim, oylama dengeli gitmese kimseyi rahatsız etmezdim.. Başta yönetim olmak üzere online üyelerimizden seçim haklarını kullanmalarını rica ederim.
Teşekkürler, İyi Geceler.
Biraz erken davranmışsın bu kez sen son dakika adamıydın olmamışDengeleri değiştirdim.
Bence bu görsel ters tepti, spoi olmuş
Vallahi karpuzzzz sağlam çıktıııı 🤪🤪🤪Biraz erken davranmışsın bu kez sen son dakika adamıydın olmamış
Kuz senin için şeklinde dolayı muza oy verir dedi @kerem inş. Onu utandırdınDengeleri değiştirdim.
@The_Erinch yana yakıla kapımı çalınca müdahale ettim haberim yoktu ne zaman bitip bitmeyeceğinden.Biraz erken davranmışsın bu kez sen son dakika adamıydın olmamış
Eline sağlık.Merhaba, eşitlik devam ettiği için 19.20 kadar uzatılmışdır, eşitlik bozulmazsa 2 tane kazananımız olacakdır.
Gösterdiğiniz katılım ve ilgi için çok teşekkür ederim, konuyu kaçıran, oy vermek isteyen varsa bekleriz.
@Aserat @batuhankaralar @bazinga @Angelica @Billy Kane @Burak97 @Bussy @Cervantes @cookies @DarkLegenD @denizz19 @Angelica @12.Adam @Doğan @dreamy @Emre Ozansoy @emreemreu @eskici @Dosi @Fks14 @Forumdash @Gerekli24 @Gizmen @hayret bi şey @Hazem @HeisenBerg @Jonsnow @kerem @Klaus @MasacRE @MayısKralı @MEnes @mesmeso @Mr.At @mrt-06 @offensive @ömer karataş @Özgür @ozmoturk @phoebebuffay @Polat Şaşmaz @Keith Long @-potterhead- @S.G.A.T. @STAR @serhatt @seyfullXh @Sherlock @slhttnmtl @soo @tolgab @Tolstoyevski @Turkuazz @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Yiğitt @Zeyno @Zortlu Fistan @Felon @taksicigazlabiraz1905 @Dante @Canol @Mehmet Can @Emirolojii @AteşBöceği @baron @flashbellek @Osmanka @Crazy Recep
Vallahi karpuz gibi ortadan ikiye ayrılcam artık 😄😄😄😄 @Dosi @Zeyno @Yakamoz-Asi@The_Erinch Bu nasıl bir çekişmedir abi