Tolga ya da gamzeydi galibaİki numara kim?
Aklın yolu bir.
Sende akıl mı varAklın yolu bir.
Senin beklediğin 3lüAklın yolu bir.
Foka batasıca. .ss
Alican daha iyi
Senin dombili renk katıyordu yarışmaya ama performansı da iyice düşmüştü doğrusu. Yine de en azından kadro tamamlanana kadar kalsın isterdim. Sana da geçmiş olsunRealitenin %50 si gitti, Sergen dikara Tahsin i destekleyen yok, onların gerilimini kimse izlemez yanlış yaptı şefler
Mehmet - Somer şef göbek kontenjanından tutmalılardı yarışmadaSenin dombili renk katıyordu yarışmaya ama performansı da iyice düşmüştü doğrusu. Yine de en azından kadro tamamlanana kadar kalsın isterdim. Sana da geçmiş olsun
Cemre ve kızılsakalın gelip Sergen ve tayfasını patlatıp göndermesini bekliyorum artık, başka renkli bişi kalmadı programdaYarışmanın zaten izlenilebilirliği azdı, tosunumun gitmesi sonrası iyice dip yapacak. Her bölüm Dilara boş yapacak falan. Ah be tosunum…
Zamanında ne analiz yapmışım bir bölüm izleyerek Barbaros’a o ara Barbados deyip durmuşum sjjsjs @MasacREBen sadece 1 bölüm izledim, o da en son takım kurma oyunuydu, Barbados mu ne öyle biri vardı, o adam bu sezonun reyting olarak parlayacak ismi, bu Eray ile de arkadaşlar galiba. O Barbados aşırı zeki ve stratejik davranmayı bilen biri olarak geldi bana @The_Erinch
Bu Eray'ı pek sevemedim. Çok barınmaz gibi ama ortalık karıştıracak potansiyelde
Barbo’m dışında her şey tatsız…Cemre ve kızılsakalın gelip Sergen ve tayfasını patlatıp göndermesini bekliyorum artık, başka renkli bişi kalmadı programda
İki numara kim?
Foka batasıca. .ss
Eray'ın elenmesi beni çok üzdü ya. O kadar yeteneksizin arasında onun gitmesi hiç olmadı. Hem eğlence hem de yetenek anlamında program için büyük kayıp.
Senin dombili renk katıyordu yarışmaya ama performansı da iyice düşmüştü doğrusu. Yine de en azından kadro tamamlanana kadar kalsın isterdim. Sana da geçmiş olsun
Zamanında ne analiz yapmışım bir bölüm izleyerek Barbaros’a o ara Barbados deyip durmuşum sjjsjs @MasacRE
Barbo’m dışında her şey tatsız…
Kızıl Sakal’ın zamanında Sergen tayfası ile arası fena değildi ama çok iyi aşçı, Cemre lafını esirgemez ama ondan ümitliyiz o anlamda…
Üzüldüm laaa Erayaaa... Gıcık mıcık ama ağzı ile iyi adam dövüyordu, erken gitti 🤷 @xemrexxx
Körler sağırlar birbirini ağarlar.!Ekli dosyayı görüntüle 122857
Ablam survivordan sonra yine haklı @Angelica @Zeyno @Dosi @Yakamoz-Asi