Wordle

Wordle Türkçe 792 4/6

⬜🟩🟩🟩🟩
⬜🟩🟩🟩🟩
⬜🟩🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle Türkçe 794 5/6

⬜⬜⬜⬜⬜
🟨⬜⬜⬜⬜
🟨⬜🟩🟨⬜
🟩🟩🟩⬜🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Rekorumu kırdım :A bir önceki gün tökezlemeseydim istatiğim yüksek olurdu :A dün bilememiştim :A
sürekli başlangıç yaptığım 3 kelime var, işe yarıyor genelde
IMG_7646.jpeg

Wordle Türkçe 794 2/6

🟩⬛⬛🟨🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

------

Wordle Türkçe 791 5/6

🟨⬜⬜🟨⬜
🟨🟨⬜⬜⬜
⬜🟩🟨🟨⬜
⬜🟩🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Bendede şöyle olmuştu, biraz benzer olmuş :
Wordle Türkçe 791 5/6

⬛⬛⬛🟨⬛
⬛🟩⬛⬛⬛
🟨🟩⬛🟨⬛
⬛🟩🟩🟨🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Wordle Türkçe 795 5/6

🟨🟨⬛⬛⬛
⬛🟨⬛🟨🟨
⬛🟩🟩🟩⬛
⬛🟩🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Bu ne biçim kelimedir. Google'da aratınca şunu mu demek istediniz çıkıyor. İlk kez duydum. :A

Wordle Türkçe 795 5/6

🟨🟨⬛⬛⬛
⬛🟨⬛🟨🟨
⬛🟩🟩🟩⬛
⬛🟩🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Bu ne biçim kelimedir. Google'da aratınca şunu mu demek istediniz çıkıyor. İlk kez duydum. :A
Ben direk yeşilleri buldum, ikincide sevindim ama sonrası aynı şekilde devam ettim. Tek tek harflerle zor buldum 5. denemede :A bilmediğim bir kelime tabiki benimkide

Wordle Türkçe 795 5/6

⬛🟩⬛⬛⬛
🟩🟩⬛⬛🟩
🟩🟩⬛⬛🟩
🟩🟩⬛⬛🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga
Ben direk yeşilleri buldum, ikincide sevindim ama sonrası aynı şekilde devam ettim. Tek tek harflerle zor buldum 5. denemede :A bilmediğim bir kelime tabiki benimkide

Wordle Türkçe 795 5/6

⬛🟩⬛⬛⬛
🟩🟩⬛⬛🟩
🟩🟩⬛⬛🟩
🟩🟩⬛⬛🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Bütün alfabeyi bitirmek üzereydim ben de bulacağım diye. Senin gidişat da ilginç olmuş teke düşememişsin bir türlü. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bütün alfabeyi bitirmek üzereydim ben de bulacağım diye. Senin gidişat da ilginç olmuş teke düşememişsin bir türlü. :A
Bazen çok gıcık durumlar oluyor. Ben sürekli içinde hem a hem e bulunan kelimeler ile başlıyorum. M, K, S illa ilk kelimelerde bulunsun diye yazıyorum. Genelde başarı ile sonuçlanıyor :A

• Güldürdün
Wordle Türkçe 795 4/6*

⬜⬜⬜🟨⬜
⬜🟩⬜⬜⬜
⬜🟩⬜⬜🟨
🟩🟩🟩🟩🟩

https://wordleturkce.bundle.app/

Gerçekten nasıl bulduğumu ben de anlamadım. Ama çok şaşırdım. Sanırım bu kelimeyi bi yerde görmüşüm direk ilk iki harfi yazınca aklıma geldi.

Bazen çok gıcık durumlar oluyor. Ben sürekli içinde hem a hem e bulunan kelimeler ile başlıyorum. M, K, S illa ilk kelimelerde bulunsun diye yazıyorum. Genelde başarı ile sonuçlanıyor :A
Türkçede kalem seçiyordum ben genelde ilk kelime olarak ama çoğu kişinin öyle akıllılık ettiğini bildiklerinden bazen çok ters köşe yapıyorlar. :A

Wordle Türkçe 796 6/6

⬜🟨⬜⬜⬜
⬜🟨⬜🟩⬜
🟨⬜⬜🟩⬜
⬜🟨⬜🟩⬜
⬜⬜🟨🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

@Dosi evreka :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Wordle Türkçe 796 6/6

⬜🟨⬜⬜⬜
⬜🟨⬜🟩⬜
🟨⬜⬜🟩⬜
⬜🟨⬜🟩⬜
⬜⬜🟨🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

@Dosi evreka :A
Bu sefer aslında zor bir kelime sayılmaz ama ikinci sırada sarı bulduğum harfler öyle harflerdeki nereye yerleştirsem bir türlü düzgün kelimeler oluşturamadım. 3.de farklı yoldan gittim. Genelde çıkan harflerden kelime türetirim. Çok düşünmeme sebep oldu :A

Wordle Türkçe 796 4/6

⬛⬛⬛🟩⬛
🟨⬛🟨🟩⬛
⬛⬛🟨🟩⬛
🟩🟩🟩🟩🟩

• Güldürdün
Wordle Türkçe 797 4/6

🟨🟨⬛⬛⬛
⬛🟨⬛⬛🟨
⬛🟩⬛🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle 797 4/6

⬛⬛⬛🟨⬛
🟨⬛🟨⬛🟩
⬛🟨🟨⬛⬛
🟩🟩🟩🟩🟩

Fena bir tahmin olmadı. Bu yaz Türkiye bana yaradı, daha iyi gidiyorum artık :Z

Wordle Türkçe 797 4/6

⬛⬛⬛🟨🟨
🟨🟨⬛⬛⬛
⬛⬛🟨🟨🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle Türkçe 797 4/6*

🟨⬜⬜🟨⬜
🟨🟨⬜🟨⬜
🟩🟨🟨🟨🟨
🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle Türkçe 798 3/6

⬜🟩⬜🟨⬜
🟩🟩🟨⬜🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Daha iyisini yapan var mı? Hodri meydan :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and STAR
Wordle Türkçe 798 3/6*

⬜⬜⬜🟨⬜
⬜🟩🟨🟨🟨
🟩🟩🟩🟩🟩

Bilmediğim bir kelime, neyseki diğer yeşiller bulunduda tek tek harflerle o gıcık 4. sıradaki harfi buldum :A 3. sıradaki harfte yeşillenince tamam buldum deyip siyahta hayal kırıklığı yaşadım :A

Wordle Türkçe 798 4/6

⬛⬛🟨🟨⬛
🟩🟩⬛🟨⬛
🟩🟩🟩⬛🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle Türkçe 798 4/6

⬛🟩⬛⬛⬛
⬛🟩⬛⬛🟨
⬛🟩🟩⬛🟨
🟩🟩🟩🟩🟩

Wordle 798 6/6

⬛🟨🟨⬛⬛