'Gerçeğin Peşinde' Yayından Kaldırıldı! | Star TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
serappakozofficial_348862869_3132389787061416_4397320566793350282_n-1024x603.jpg

Star TV'nin gündüz kuşağı programı Gerçeğin Peşinde yayından kaldırıldı.

2017-2019 arası TV8'de yayınlanan, 2019'da transfer olduğu Star'da 2020'den beri Serap Paköz'ün sunumuyla devam eden ve 829. bölümüyle geçen sezonu noktalayan programın yeni yayın döneminde devam etmeyeceği ortaya çıktı.

Öte yandan Star'ın öğlen kuşağında oluşan boşluğu nasıl dolduracağı merak konusu oldu.

Kaynak: Birsen A.

• Harika
Reactions: 12.Adam
Bloom Medya'nın arası şu an bizle iyi, o zaman FOX'uma geri döner gibi. :Z:bhr:

Benim için kötü haber. Yıllarca rutin bir şekilde izlediğim tek programdı. Umarım başka kanalda başlar

• Üzücü
Reactions: Yakamoz-Asi
Bu söylediklerim tamamen programla ilgili sen olayların gerçek olduğuna inanıyor muydun?
Anlatılan hikayelerin mi ? Pek değil. Bana sorarsan Müge Anlı hariç hepsi onun tiyatral bir kopyası. Ama izlemesi zevkli. Müge Anlı’nın da emniyetle bir bağı olduğu için gerçektir diye düşünüyorum.

• Beğendim
kadını sektörden kaldırmaları lazım 829 bölüm ne hey maşallah

Bu söylediklerim tamamen programla ilgili sen olayların gerçek olduğuna inanıyor muydun?
Bu arada şunu da eklemem gerek. 2017 yılında tv8 de işledikleri hakan olayı gerçekti bence. Evde boğulu bulunan çocuk vakası. Çünkü emniyet işin içine girmişti. Ama çoğu senaryo üzerine kurulan bir oyun.

• Beğendim
Bu arada şunu da eklemem gerek. 2017 yılında tv8 de işledikleri hakan olayı gerçekti bence. Evde boğulu bulunan çocuk vakası. Çünkü emniyet işin içine girmişti. Ama çoğu senaryo üzerine kurulan bir oyun.
Ben bu tür programları izlemeyi sevmiyorum da.

Sevmeme nedenin nedir ? İnanmadığın için mi yoksa programda yaşananlara sinir mi oluyorsun ? Bazen benim de ekrana dalasım geliyor :D
Hem inanmıyorum, hemde insanlar zaten ekonomik olarak zor bir dönemde geçiyorlar.Anlatımım da eksiklikler olabilir elbette ama yani tv ye bakınca insanı kısa bir süre de olsa mutlu eden şeyler görmek isterim.Kafasını dağıtacak şeyler.

Hem inanmıyorum, hemde insanlar zaten ekonomik olarak zor bir dönemde geçiyorlar.Anlatımım da eksiklikler olabilir elbette ama yani tv ye bakınca insanı kısa bir süre de olsa mutlu eden şeyler görmek isterim.Kafasını dağıtacak şeyler.
Evet haklısın. İnsanın yüzünü güldürecek programların olmasını ben de isterim. Gerilmesini sağlayacak programlar yerine güldüren programlar gerekli. Millet gülmeyi unuttu. Ancak bunun için reyting sisteminin ya değişmesi lazım (yani deneklerin) ya da denek kavramını tamamen kaldırıp her seyircinin izlediği programın reytinge yansıması lazım. Kahır keder seven denekler varken bu isteğimizin gerçekleşmesi zor. Olsa da tutmaz çünkü.

• Beğendim