Günlük dizi entrikaları tam gaz desene.Siyah saçlı, turunlu saçlıyı öldürdü, hapse girdi.
Günlük dizi entrikaları tam gaz desene.Siyah saçlı, turunlu saçlıyı öldürdü, hapse girdi.
Evet, tek izlediğim günlük dizi. Beni Affet'ten sonra yine Focus Film batağına düştüm 😵 Bu dizi o kadar etki yaratmadı ama Melis ve kötülükleri fena değil .Gerisi insanın zekasını düşürecek salaklıklarla doluİzliyor musunuz diziyi de bu kadar hakimsiniz? 😱 @ozmoturk
Benim anlamadığım başroller sezon ortasında neden diziden çıktı?Evet, tek izlediğim günlük dizi. Beni Affet'ten sonra yine Focus Film batağına düştüm 😵 Bu dizi o kadar etki yaratmadı ama Melis ve kötülükleri fena değil .Gerisi insanın zekasını düşürecek salaklıklarla dolu
Bu kadar diziden konuştuk 2. videodaki o ibretlik ölüm sahnesini de koyayım @serhatt
Ya bu kadar saçmalık yeter dediler yada parada anlaşamadılar. Bu ikisi gitti yerine başka bir başrol geldi, onun başındaki takıntılı aşık, paragöz annesi, kızı istemeyen anne, salak abla vs. Yeni gelen kişide muhtemelen Hakan Dinçkol'un üvey kardeşi ve aynı kıza aşık olacaklar. Yaşasın entrikaBenim anlamadığım başroller sezon ortasında neden diziden çıktı?
Allah sabır versin.Ya bu kadar saçmalık yeter dediler yada parada anlaşamadılar. Bu ikisi gitti yerine başka bir başrol geldi, onun başındaki takıntılı aşık, paragöz annesi, kızı istemeyen anne, salak abla vs. Yeni gelen kişide muhtemelen Hakan Dinçkol'un üvey kardeşi ve aynı kıza aşık olacaklar. Yaşasın entrika
Ekli dosyayı görüntüle 121748