batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,898
- Puanı
- 1,061
Senin tarhana demene gerek yok sen zaten köylüsün bir ayağın çukurda tahtalı köyKöylü halkın efendisidir..
Tarhana ile boğarım seni marulll 😛🤭😛
YokAcili Tarhana'nin üstüne yoktur
Emegine saglik abi
Mercimek'i hic böyle görmemistim 😱 ellerine saglik bir ara gelip yiyeyim
Ne yapacan Domatesci mi olacaksin
Köylüyüm len, var mi diyecegim
5 Temmuzda tekrar 26 girme planlarım var 🤭 Hediye paketimi hazırla canım 😛Tarhana diyen köylüdür. :
Senin tarhana demene gerek yok sen zaten köylüsün bir ayağın çukurda tahtalı köy
------
Yok
Küçül de cebime gir.5 Temmuzda tekrar 26 girme planlarım var 🤭 Hediye paketimi hazırla canım 😛
Ekranda 66 efekt kullandığını bilmiyoruz sanki... Yoksa yüzün doğu anadolu bölgesi gibi ıhhhhhh 😜🤪😜🤪😜🤪Küçül de cebime gir.
Yayla bu tarhana ile ne alakası var.Görseldeki değilde böyle beyaz hamur şeklinin yoğurtlu yapılışını seviyorum. Ekşili ekşili
Ekli dosyayı görüntüle 121673
Soğuk iklimde evrim geçiriyor olabilir patron, kutba yakınlar 🤪🤪Yayla bu tarhana ile ne alakası var.
Tokat tarhanasını anımsatıyor.Pürtüklü , pürtüklü…Görseldeki değilde böyle beyaz hamur şeklinin yoğurtlu yapılışını seviyorum. Ekşili ekşili
Ekli dosyayı görüntüle 121673
Ben efekt kullanmam asla sadece renk ayarı yaparım.Ekranda 66 efekt kullandığını bilmiyoruz sanki... Yoksa yüzün doğu anadolu bölgesi gibi ıhhhhhh 😜🤪😜🤪😜🤪
Ekranda 66 efekt kullandığını bilmiyoruz sanki... Yoksa yüzün doğu anadolu bölgesi gibi ıhhhhhh 😜🤪😜🤪😜🤪
Tarhana tepsin seniMercimek - Yayla finali daha iyi olurdu sanki.