Gebermez o ne üzülüyon
Gebermez o ne üzülüyon
Benim bu fragmandan anladigim kadariyla, cok güzel görünen bulusma kavusma sahneleri sonrasi final sahnesinde Ferit, Tarik tarafindan vurulacak yada, ki bence daha büyük bir ihtimal, Tarik Ferit'i vuracakken yanlislikla Seyran'a denk getirecek ve dogmamis cocuk El Fatiha.
Cok mu karamsar oldu @Hazem @Angelica @xemrexxx yani böyle bir senaristten ben bunu beklerim cünkü tüm güzelligin icine etmekte üzerine yok bu sezon. resmen psikolojik olarak izleyiciyi bitirdiginin kaniti yorumum dimi.
Gebermez o ne üzülüyon
Gebermez o ne üzülüyon
Kuz ölecek diye mi bekliyordun 😱Iyy heyecanımın içine ettin yahu
Ne dedim ne oldu
Kuz ölecek diye mi bekliyordun 😱
Ömer Güngerle berabermi yazdın senaryoyu yanındamıydın adamın bire bir dedin yahu
------
Allah seni ne yapmasın yahu vuruldu diye heyecanlanmıştım ölmeyeceğini biliyorum tabii
Senaryo 2 bölümdür okunur oldu. Herkes Ferite bir ṣey olacak diye onu korumaya çalıṣtı ama nafile.
O değilde Halis ve Pelo öldü mü asıl soru bu
Peloyu bilemiyorum da bence Halis ölmeyecek
Bu yaşta heyecan zararlı teyzoş bak halis ağa bile ikide bir devriliyorÖmer Güngerle berabermi yazdın senaryoyu yanındamıydın adamın bire bir dedin yahu
------
Allah seni ne yapmasın yahu vuruldu diye heyecanlanmıştım ölmeyeceğini biliyorum tabii
Pelodan kurtulsak kafi
Bu yaşta heyecan zararlı teyzoş bak halis ağa bile ikide bir devriliyor
Kuz esme kazımı öldürdü mü anlamadımAy bencede çok iyi olur
Halis ağa benden beter nasıl kaldı öyle ya tövbe yarabbim
Kuz esme kazımı öldürdü mü anlamadım
Kuz bunlar aşmış 😱 önce ilişki imasında bulunuyorlar afra yakalayınca partnerine eşcinsel diyolla 😱 🤮🤮🤢 @Aserat la @offensive de diziye laf etsin magazinciler bile en total diziden berbat 😱 @serhatt @Dosi @Yakamoz-AsiEmrecim yalı çapkınında kutuplaşma yok ki