MasterChef Türkiye All Star - Tanıtım | TV8

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
49,003
Puanı
1,060
775

TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'nin All Star sezonu için geri sayım başladı.

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğuna oturduğu Acun Medya imzalı yarışma programı, bu sezon 'All Star' formatı ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Eski sezonlardan birçok yarışmacının yer alacağı 'All Star' sezonunun fragmanı da yayınlandı. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

MasterChef Türkiye All Star, ilk bölümüyle 14 Haziran Çarşamba TV8'de!

Başlıyor benim program. İzlerim. Fragmanda inatla somer şefin gösterilmemesini de anlamadım. Var mı yok mu hala çözemedim

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Fragmani bile bizlere kapali.
Neyse bizde izlemeyiz olur biter :A

Demet Akalın Instagram hikayesinde "Merak etmeyin Somer şef de var" diye paylaşmış.
Demet Akalın ne alaka. :A
Demet Akalın geçtiğimiz günlerde Avustralya'ya konser için gitmiş ve orada Somer şefin mekanını ziyaret edip buluşmuş onunla. Muhtemelen Somer şef kendisi söyledi yarışmada olacağını. :A Demek ki ilk eleme bölümlerinde olmayacak ama as kadro seçildikten sonraki süreçte kendisi yer alacak yarışmada.

• Güldürdün
Demet Akalın geçtiğimiz günlerde Avustralya'ya konser için gitmiş ve orada Somer şefin mekanını ziyaret edip buluşmuş onunla. Muhtemelen Somer şef kendisi söyledi yarışmada olacağını. :A Demek ki ilk eleme bölümlerinde olmayacak ama as kadro seçildikten sonraki süreçte kendisi yer alacak yarışmada.
Bir tarafından uydurmadın değil mi? :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Son 2 sezonu 1 dk bile izlemedim ama ilk 3 sezon kadrosu için şans verilir. Fragmanda olmadıklarına göre fiinalistler elemesiz as kadrodan başlayacak sanırım direkt, bence yanlış bir karar olmuş.

• Beğendim
Son 2 sezonu 1 dk bile izlemedim ama ilk 3 sezon kadrosu için şans verilir. Fragmanda olmadıklarına göre fiinalistler elemesiz as kadrodan başlayacak sanırım direkt, bence yanlış bir karar olmuş.
Kesinlikle ilk dönemlerde ki isimler için bakacağım bende... Son sezonlarından haberim bile yok ama ilk sezonlarını soluksuz izledim.
Sanırım Şampiyon olmalarının bir ayrıcalığı olsun istenmiş.